Januarudsalg - shop alle de bedste tilbud lige HER | Altid billigst med prismatch + 5% yderligere rabat!
TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
Filosofien bag Bodytox er at skabe produkter,
der er baserede på 100% neutrale ingredienser.
Bodytox sortimentet dækker over udrensende
og beroligende plastre, der sikrer sundhed og
velvære i top.
4 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
Vis avancerede søgefiltre / produktguide
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 33 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

UDGÅET
UDSOLGT
OM BODYTOX

Bodytox fodplastre

Relax, refresh, re-energise

Bodytox er et anerkendt brand, der producerer fodplastre, der sikrer godt velvære i en travl hverdag. Produkterne medvirker til en krop, der er i sund balance og et godt velbefindende.

Historien om Bodytox

Bodytox er en international virksomhed, der producerer udrensende, lindrende og beroligende plastre, der har et væld af gode egenskaber for kroppen. Filosofien bag Bodytox er, at effekten skal kunne mærkes og erfares, og derfor har virksomheden fokus på effektivitet og kvalitet. De passionerede og kompetente medarbejdere har medvirket til et unikt koncept, der hjælper mange mennesker verden over til en sundere og mere aktiv livsstil samt velvære i top.

Bodytox produkterne

Bodytox dækker over et sortiment af effektive plastre, der yder det bedste for kroppen. Produktlinjen tæller alt lige fra lindrende varmeplastre til udrensende eller beroligende fodplastre, der alle tilgodeser enhvers behov for en krop i sund balance. Fælles for alle Bodytox produkterne er, at de sikrer velvære i top og en følelse af sundhed - nemt og bekvemt.

Bodytox bestsellere

Blandt Bodytox’ bestsellere ligger Detox Foot Patches, Lavender Sleep Patches og Natural Warm Patches. Bodytox Detox Foot Patches er udrensende fodplastre, der øger udskillesen af toksiner. Plastrene sikrer bedre velbefindende og er ideelle at anvende til at kickstarte en sund og aktiv livsstil. Plastrene indeholder turmalin - et mineral, der øger blodcirkulationen og medvirker til en bedre udskillelse af giftstoffer. Bodytox Lavender Sleep Patches er beroligende plastre til foden, der øger udskillesen af toksiner. Plastrene er ideelle at anvende, hvis man ønsker en bedre nattesøvn eller generelt bare velvære i top. Bodytox Natural Warm Patches er lindrende varmeplastre, der er ideelle til ømme muskler. De effektive plastre opretholder blodcirkulationen og genopbygger hudcellerne. Plastrene udsender infrarød varme og sikrer en midlertidig lindring af smerter.

Drømmer du om en krop i sund balance, er Bodytox’ produkter det perfekte match for dig!
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned