Britney Spears

Parfumerne fra Britney Spears er virkelig skønne, dufter af energi og eventyr, og kan uden tvivl blive én af dine favorit parfumer. Parfumerne fra Britney Spears er i eventyrlige og smukke flakoner, der er så unikke og pæne, at man ikke kan andet end at have dem stående fremme på badeværelsesbordet.

2 produkt(er)

Britney Spears parfumer til kvinder

Parfumerne fra Britney Spears er virkelig skønne, dufter af energi og eventyr, og kan uden tvivl blive én af dine favorit parfumer. Parfumerne fra Britney Spears er i eventyrlige og smukke flakoner der er så unikke og pæne, at ikke kan andet end at have dem stående fremme på badeværelsesbordet.

Historien bag Britney Spears

Historien bag Britney Spears

Britney Spears er en af de største kvindelige berømtheder i det 21.århundrede. Britney Spears er en stor popsangerinde, som blev født i 1981, og blev allerede berømt i 1992. Hun er blevet berømt på hendes musik og coaching for andre, før hun flyttede til New York med hendes mor og søskende. I New York fik hun hendes første professionelle rolle på en scene, og i utallige reklamer. Allerede i en alder af 16 år fik hun en pladekontrakt ,og har det udgivet op til mange store hits samt albums. Britney Spears kan være stolt af at have det bedst sælgende første album nogensinde. Udover musik har Britney Spears lagt navn til både tøj, smykker, bøger, videoer og med den skønne duft “Curious” kastede hun sig i 2004 over parfumerne.

De populære Britney Spears produkter

Der er lavet et bredt og eksklusivt udvalg af parfumer fra Britney Spears. Alle skal have råd til dufte i høj kvalitet, og det har man mulighed for når det handler om Britney Spears parfumer. Parfumerne fra Britney Spears er virkelig skønne, dufter af energi og eventyr, og kan uden tvivl blive en af dine favorit parfumer. Parfumerne fra Britney Spears er i eventyrlige og smukke flakoner der er så unikke og pæne, at man kan ikke andet end at have dem stående fremme på badeværelsesbordet. Britney Spears har ikke nok med at være en af de største musikstjerne i verden, også blevet en forretningskvinde. I 2004 udgav hun sin første parfume, der fik navnet Curios og som er udviklet i samarbejde med Elizabeth Arden. Parfumen blev en kæmpe succes, og slog rekord for bedst sælgende kendis parfume på bare én uge! Idag er der kommet flere Britney Spears parfumer til udvalget, og hver enkelt har slået sig godt fast på markedet, og derfor vil du sjældent gå galt i byen ved købt af en parfume fra Britney Spears.

De bedst sælgende Britney Spears produkter

En verdensberømt duft der må nævnes når man ser på udvalget af parfumer fra Britney Spears er Curious! Parfumen Curious har en frisk og frugtig duft, der er velegnet til den selvstændige, og stilbevidste kvinde der ikke er bange for at tage chancer. Duften har noter af vanilje og moskus, og efterlader en skøn og let duft på huden. Lige i hælene kommer Britney Spears Fantasy denne duft er unik, med sin søde og lokkende spor af sensualitet. Duften er desuden inspireret af eventyrenes verden, der er derfor tale om en sød og eventyrlig duft. Flakonen er smuk og dekoreret med smukke og glinsende Swarowski krystaller, der vil pynte på ethvert badeværelsesbord.

Ønsker du at iføre dig en unik, forførende og eksklusivt duft, der giver dig en følelse af selvsikkerhed og styrke, er Britney Spears’s parfumer uden tvivl det perfekte match til dig.

Besøg producentens hjemmeside: Britney Spears