Spar 25% på al elektronik SHOP HER

Bruns

Bruns er et svensk brand med fokus på miljøet og ikke mindst dit hår. Alle produkter i sortimentet er grønne og miljørigtige som giver giver en følelse af luksus. Plej og style dit hår med Bruns fantastiske produkter.
Historien bag Bruns | Bruns produkterne | Bruns bestsellere

1 til 36 af 40

Side

af 2

Side

af 2

Handmade with love

Dette grønne brand bliver håndlavet i Sverige, med rene og økologiske ingredienser. Personerne bag dette fantastiske brand er 2 svenske frisører, der laver produkterne efter egne opskrifter, med den ekspertise de har indenfor faget.

Historien bag Bruns

Bagom det svenske brand Bruns har vi 2 anerkendte frisører fra Sverige. Cecilia Nilsson og Johanna Lindskoug har været i frisørbranchen i mange år og kom på den gode ide at producere deres egen hårpleje serie. Deres vison var at skabe et brand med fuldt fokus på rene og økologiske produkter, der kan gøre underværker for dit hår. Emballagen skulle ikke være vildt og fangende, da hovedmålet er at det skulle være simpelt og godt - både indhold og udseende.
Cecilia og Johanna tog beauty brancen med storm.

Bruns produkterne

Bruns' sortiment dækker over alt hvad du skal bruge for at pleje dit hår korrekt, men du finder også lækre produkter til styling, som giver dig mulighed for at opnå fantastiske resultater. Produkterne har ikke lange og komplicerede navne, der kan skabe forvirring for dig som bruger - i stedet bruger de tal til at navngive de forskellige varianter. De udvider hele tiden deres sortiment og du kan derfor også finde personlig pleje under brandet, der på samme måde som hårplejen kun er tilsat økologiske og rene ingredienser.

Bruns bestsellere

Indenfor hårpleje er deres Bruns Nr 01 Schampo Harmonisk Kokos en af deres bestsellers. Den dufter helt uimodståligt af mild kokos og kardemomme, der giver en ren og plejet følelse. Shampooen er ekstra mild og er beriget med organisk huarmel og jojobaolie der er med til at fugte tørt og farvet hår godt. Bruns Nr 01 Schampo giver fylde til håret, modvirker skæl og beskytter hovedbunden. Hvis du ønsker en parfumefri variant kan du med fordel prøve Schampo Nr. 03. der er den parfume og duftfrie version.


Drømmer du om smukke og plejede lokker hele året rundt, er Bruns lige noget for dig!

GAVEKORT PÅ 2000 KR.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 2000 kr. hver måned

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik