TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
Brylcreem er et engelsk brand, der er kendt for
den ikoniske hårpomade ved samme navn.
Brylcreem holder nemt håret i skak dagen igen-
nem, og hårvoksen er en gammel klassiker, der
aldrig går af mode.
2 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
Vis avancerede søgefiltre / produktguide
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 30 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

UDGÅET
UDSOLGT
OM BRYLCREEM

Brylcreem hårvoks og pomader

A little dab'll do ya

Brylcreem er et ikon inden for hårplejebranchen og er elsket verden over for en hårpomade, der har en enestående egenskab til at holde frisuren i skak dagen igennem.

Historien om Brylcreem

Brylcreem tager sin begyndelse i Birmingham i 1928, da County Chemicals begyndte at producere en enkelt hårpomade. Den fik navnet Brylcreem og blev hurtigt en succes. I dag er navnet stadig synonymt med den klassiske, velfriserede frisure fuld af glans. Begrebet Brylcreem Boys opstod efter Anden Verdenskrig, da piloterne fra Royal Air Force blev Brylcreems ansigt udadtil. Nationens helte, som alle så op til og gerne ville være som - også når det gjaldt frisuren. I eftertiden har kendte skuespillere samt sportsstjerner stået i kø for at være de nye Brylcreem Boys, og blandt andet David Beckham har med stolthed repræsenteret Brylcreem.

Brylcreem produkterne

Filosofien bag Brylcreem er at skabe hårprodukter, der gør stylingen nem samt altid er af højeste kvalitet. Den unikke formel, der anvendes i skabelsen af hele produktsortimentet, har egenskaber, der giver håret styrke, substans og tekstur. Håret vil altid præsentere sig fra sin allerbedste side, når det er stylet med Brylcreem.

Brylcreem bestsellere

Brylcreems produktsortiment dækker over både geléer og hårvokse, men mest kendt er Brylcreem Original Hairdressing. En pomade med let hold, der er perfekt til at skabe ægte rockabilly-looks samt moderne frisurer fulde af glans. Original Hairdressing er en af brandets bedst sælgende produkter, og har man prøvet den, er det ikke svært at forstå hvorfor.

Så er du til de gamle klassikere, der aldrig går af mode, er Brylcreem det oplagte valg for dig!

Besøg producentens hjemmeside: Brylcreem
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned