Burberry

Burberry er et internationalt kultbrand, der producerer ikoniske parfumer, som forkæler sanserne og forfører omgivelserne. Burberry sortimentet tæller et væld af skønne dufte, der er indhyllet i luksus i form af fine flakoner beklædt med de karakteristiske tern.

1 til 36 af 48

Side

af 2

Side

af 2

Iconic. Luxury. British.

Burberry er et kultbrand, der er særligt kendt for at producere eksklusive produkter i højeste kvalitet. Særligt er Burberry kendt for de skønne parfumer, der er indhyllet i smukke og karakteristiske flakoner beklædt med Burberry tern.

Historien bag Burberry

Burberry er et internationalt brand, der blev grundlagt i år 1856 af den 21-årige Thomas Burberry. I 1891 åbnede han den første Burberry butik i London, hvor der straks kom en bestilling fra den britiske hær, der efterspurgte en ny uniform til de britiske officerer. Den ikoniske trenchcoat blev skabt, da den første verdenskrig brød ud, og den er stadig – den dag i dag – elsket og båret af kvinder og mænd verden over. Burberry er særligt kendt for det karakteristiske, ternede mønster, der skaber et luksuriøst og elegant udtryk og er for mange synonym med luksus, overklasse og høj kvalitet.

De populære Burberry produkter

I de største modehuse verden over kan man finde det smukke og elegante Burberry-mønster, mens de luksuriøse Burberry parfumer pryder billedet på hylderne i skønhedsafdelingerne. Burberry sortimentet tæller et hav af skønne parfumer, der efterlader en forførende og intens duft på huden samt giver en følelse af selvsikkerhed. Duftene er indhyllet i luksus i form af elegante flakoner, der skaber et smukt udtryk på badeværelset, og mange anser de lækre parfumer som værende et musthave til skønhedssamlingen.

De bedst sælgende Burberry produkter

Det kan være svært at udpege favoritter blandt de skønne Burberry parfumer, men hvis én parfume skal besidde tronen, må det være den skønne og fine Burberry London For Women Eau de Parfum. London For Women er en feminin parfume, der efterlader en delikat duft af blomster på huden. Duften er indhyllet i de karakteristiske Burberry tern, som af mange anses som et kvalitetsstempel. Lige i hælene på London For Women kommer Burberry The Beat For Men, som er en klassisk Eau de Toilette til mænd, der efterlader en maskulin duft på huden. Parfumen er beriget med duftnoter af sort peber, cedrat og viol, der efterlader en skøn og elskelig aroma.

Er du på udkig efter din nye favoritduft, der forfører dine omgivelser, er de eksklusive Burberry parfumer et musthave for dig.