TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
Burt’s Bees er et amerikansk brand, der
producerer 100% naturlige læbepomader.
Der er ingen tilsætningsstoffer i Burt’s Bees
produkterne, som alle er skabt af naturens
allerbedste ingredienser.
2 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
Vis avancerede søgefiltre / produktguide
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 33 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

UDGÅET
UDSOLGT
OM BURT'S BEES

Burt’s Bees læbepomader

The artist and the beekeeper

Burt’s Bees er en virksomhed, der producerer 100% naturlige læbepomader af de allerbedste ingredienser, naturen har at tilbyde.

Historien om Burt’s Bees

Burt’s Bees er en amerikansk virksomhed, der først så dagens lys i sommeren 1984. Kunstneren Roxanne Quimby stod i siden af vejen og forsøgte at blaffe hjem. Til sidst holdte en gul pickup truck ind til siden, og dette blev starten på historien om Burt’s Bees. Føreren af trucken var Burt Shavitz, en lokal mand kendt for sin vejbod, hvorfra han solgte naturlig honning. Roxanne og Burt faldt i snak, og der gik ikke længe, før de begyndte at opbygge en forretning og et liv sammen. Til at starte med producerede de stearinlys lavet af ubrugt voks fra Burt’s bistader. Virksomheden udviklede sig hurtigt fra stearinlys til de ikoniske bivoks-læbepomader, vi alle kender i dag.

Burt’s Bees produkter

Burt’s Bees læbepomader er baseret på 100% naturlige ingredienser og indeholder ingen kunstige tilsætningsstoffer. Virksomheden bygger på ét meget simpelt grundprincip - nemlig at alt, hvad man bruger på kroppen, skal bestå af de bedste ingredienser, naturen kan tilbyde. Alle produkter i Burt’s Bees-serien helt ned til emballagen er simple, naturlige og med øje for miljøet. Burt’s Bees helt store ønske er at få andre til at følge i samme fodspor.

De førende Burt’s Bees bestsellere

Et af de bedst sælgende produkter i Burt’s Bees-sortimentet er Rejuvenating Lip Balm With Acai Berry. Den fugtgivende læbepomade er især god til at pleje tørre og ødelagte læber, og så er den beriget med Acai-bær, der er fyldt med vitaminer og antioxidanter. Island Lip Balm With Passion Fruit er også en populær læbepomade. Den plejende læbebalsam er beriget med kokos-olie og passionsfrugt-ekstrakt, der leder tankerne hen på en skøn ferie på en tropisk ø. Sidst men ikke mindst er der Burt’s Bees Beeswax Lip Balm - den originale læbepomade, der med naturlig bivoks og pebermynte-olie genopfrisker læberne og beskytter dem imod udtørring.

Burt’s Bees inviterer dig til at stikke tomlen frem og tage med på opdagelse i deres sortiment af fantastiske produkter, hvor der uden tvivl findes en læbepomade til dig!

Besøg producentens hjemmeside: Burt´s Bees
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned