Bvlagari

BVLGARI parfumer repræsenterer prestige, elegance og kvalitet, som appellerer til stilfulde mænd og kvinder over hele verden.

5 produkt(er)

Eksklusive parfumer til både mænd og kvinder

Bulgari bedre kendt under navnet Bvlgari. BVLGARI parfumer repræsenterer prestige, elegance og kvalitet, som appellerer til stilfulde mænd og kvinder over hele verden.

HISTORIEN BAG BVLGARI

Bvlgari blev grundlagt af den græske mand Sotitris Voulgaris. Navnet Voulgaris indeholder rødderne af det græske ord for Bulgarsk, en person, der kommer fra Bulgarien. Bvlgari er bedst kendt for sine couture smykker og eksklusive ure, men siden starten af 1884, har de udvidet til at omfatte parfumer. I dag er BVLGARI en af verdens mest luksuriøse mærker. Bvlgari er et af de ældre italienske smykkehuse fra 1884. Brandet er normalt skrevet BVLGARI og er afledt af efternavnet til selskabets græske grundlægger, Sotirios Vulgaris. Sotirios var en græsk indvandrer til Italien. Han flyttede til Rom i 1880. Efter flere forskellige jobs, åbnede Sotirios sin egen butik i 1884. Han lagde hermed grunden til Bulgari-stilens varemærkeelementer fra antikke romere og grækere, og åbnede et par butikker i hele Italien. I 2017 er Bvlgari ejet og ledet af Sotirios store barnebarn, Francesco Trapani.

DE POPULÆRE BVLGARI PRODUKTER

Stilen på Bvlgari produkterne er let genkendelig og bærer præg af inspiration af elementer fra den romerske, græske og italienske kultur. Et aspekt, der gør Bulgari til et luksuskraftværk, da virksomheden har en blændende kundekreds. Bvlgari er nu med et distributionsnetværk på omkring 300 butikker, der ligger i de mest eksklusive shopping områder rundt i hele verden. Den største butik ligger i Tokyo og er med sine 940 i kvadratmeter i detailareal, den største af Bvlgari butikker i hele verden. Bvlgari sortiment tæller et hav af skønne parfumer, der efterlader en forførende og intens duft på huden, samt giver en følelse af selvsikkerhed. Duftene fra Bvlgari er indhyllet i luksus i form af elegante flakoner, der skaber et smukt udtryk på badeværelset, og mange anser de lækre parfumer som værende et musthave til skønhedssamlingen.

DE BEDST SÆLGENDE BVLGARI PRODUKTER

Det kan være svært at udpege favoritter blandt de skønne Bvlgari parfumer, men hvis én parfume skal besidde tronen, må det være den populære Bvlgari Homme der er en ren, ædel og maskulin duft, der minder om magten og skønheden ved havet. Parfumen udstråler m agt og skønheden i havet, hvilket giver en følelse af en frisk, ren og forførende duft. Lige i hælende på Bvlgari Homme kommer den skønne Bvlgari Omnia Crystalline, som er inspireret af den glødende klarhed og renhed fra krystaller. Duften er en utrolig sensuel og feminin duft.

Er du på udkig efter din nye favoritduft, der forfører dine omgivelser, er de eksklusive Bvlgari parfumer et musthave for dig.

Besøg producentens hjemmeside: Bvlgari