Byrd

Byrd er et vaskeægte surferbrand med sans for kvalitet og hårstyling. Byrd ved, hvad der er et musthave for den moderne mand, og sortimentet dækker over hårprodukter, der sikrer en nem styling af håret.

1 produkt(er)

 • byrd pocket comb

  Byrd Pocket Comb

  Spar 9%

  Special Price 11700

  Normalpris i "butikkerne" 12900

  Ikke på lager

Hairdo products

Byrd er et vaskeægte surferbrand, der tager inspiration i strandlivet, hvor sol, salt og sand sørger for fantastisk hår.

Historien om Byrd

Byrd Hairdo Products er en amerikansk virksomhed, der kom til verden i 2012, da den professionelle surfer Chase ’Big Bird’ Wilson fra Californien drømte et trendy og smart look. Med inspiration fra sin bedstefars legendariske barbershop begyndte Chase sin søgen efter at skabe den perfekte hårpomade. Byrds originale formel er udviklet på baggrund af den livsstil en mand on-the-go fører samt hans behov til hårstyling. Byrds første produkt var en hårpomade, der blev skabt med inspiration fra strand- og surferlivet, hvor sol, salt og sand sørger for fantastisk hår.

Byrds produktsortiment

Alle hårprodukterne i Byrds sortiment er inspireret af surfer-kulturen blandet sammen med en tid, hvor det at gå til en barbershop var en del af enhver gentlemans daglige rutine. Sortimentet består af mange forskellige pomader, saltvandsspray, duftfriskere til bilen samt t-shirts og hårkamme.

Byrds bestsellere

Blandt Byrds bedst sælgende produkter finder man Byrd Pocket Comb på en klar førsteplads. Byrd Pocket Comb er en lommekam, der gør det nemt for enhver at holde frisuren på plads hele dagen igennem. Pocket Comb er produceret med inspiration fra surfermiljøet og er derfor designet med en styrke, der tillader brug i vand - hver dag. Derudover kommer kammen i en praktisk rejsestørrelse, der gør den nem at have med på farten.


Ønsker du nemt at kunne holde frisuren på plads, er Byrds surferinspirerede hårprodukter det perfekte valg for dig!