Har du set vores store OPRYDNINGSUDSALG med vilde tilbudskategorier fra kun 9 kr?
TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
Byrd er et vaskeægte surferbrand med sans
for kvalitet og hårstyling. Byrd ved, hvad der
er et musthave for den moderne mand, og
sortimentet dækker over hårprodukter, der
sikrer en nem styling af håret.
1 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
Vis avancerede søgefiltre / produktguide
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 33 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

UDGÅET
UDSOLGT
OM BYRD

Byrd hårprodukter

Hairdo products

Byrd er et vaskeægte surferbrand, der tager inspiration i strandlivet, hvor sol, salt og sand sørger for fantastisk hår.

Historien om Byrd

Byrd Hairdo Products er en amerikansk virksomhed, der kom til verden i 2012, da den professionelle surfer Chase ’Big Bird’ Wilson fra Californien drømte et trendy og smart look. Med inspiration fra sin bedstefars legendariske barbershop begyndte Chase sin søgen efter at skabe den perfekte hårpomade. Byrds originale formel er udviklet på baggrund af den livsstil en mand on-the-go fører samt hans behov til hårstyling. Byrds første produkt var en hårpomade, der blev skabt med inspiration fra strand- og surferlivet, hvor sol, salt og sand sørger for fantastisk hår.

Byrds produktsortiment

Alle hårprodukterne i Byrds sortiment er inspireret af surfer-kulturen blandet sammen med en tid, hvor det at gå til en barbershop var en del af enhver gentlemans daglige rutine. Sortimentet består af mange forskellige pomader, saltvandsspray, duftfriskere til bilen samt t-shirts og hårkamme.

Byrds bestsellere

Blandt Byrds bedst sælgende produkter finder man Byrd Pocket Comb på en klar førsteplads. Byrd Pocket Comb er en lommekam, der gør det nemt for enhver at holde frisuren på plads hele dagen igennem. Pocket Comb er produceret med inspiration fra surfermiljøet og er derfor designet med en styrke, der tillader brug i vand - hver dag. Derudover kommer kammen i en praktisk rejsestørrelse, der gør den nem at have med på farten.

Ønsker du nemt at kunne holde frisuren på plads, er Byrds surferinspirerede hårprodukter det perfekte valg for dig!
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned