Captain Fawcett Limited

Captain Fawcett Limited er et ikonisk brand, der skaber skægpleje af høj kvalitet. Captain Fawcetts sortiment består bl.a. af skægvokse og skægolier, der udelukkende er baserede på naturlige ingredienser.

12 produkt(er)

Keeping a stiff upperlip, regardless

Captain Fawcett Limited er et engelsk brand, der skaber skægpleje af højeste kvalitet og udelukkende med naturlige ingredienser.

Historien om Captain Fawcett

Det engelske brand Captain Fawcett Limited er omgærdet af mystik og hemmelighedskræmmeri. Hvem er Captain Fawcett, og er det sandt, at han forulykkede med sit skib i 1905. Svaret på sidste spørgsmål er nej, og hvem han er, er også svært at blive klog på. Men sikkert er det, at bag Captain Fawcett gemmer sig en mand, der er mere end dedikeret til, at alle mænd skal have den pæneste og mest velfrisered moustache, de kan ønske sig. Den unavngivne skaber af virksomheden skulle eftersigende have skabt sin egen skægvoks igennem flere år, hvorefter han besluttede, at den burde komme resten af verden til gode. Som tænkt, så gjort og i dag er Captain Fawcett Limited med til at skabe form og holdbarhed i overskæg verden over.

Captain Fawcett produkterne

Skægvoksenes oprindelige formel bygger på brugen af naturlige ingredienser. Filosofien er, at de fleste unaturlige stoffer ikke har noget at gøre i nærheden af et velplejet overskæg. Derfor indeholder Captain Fawcett Limited skægvokse ingredienser som jojoba, lavendel og ylang ylang-olie. Ikke nok med at de giver blødhed og pleje til skægget, så tilfører de en maskulin duft til voksene.

Captain Fawcett bestsellere

At et velplejet skæg er alfa omega for Captain Fawcett Limited, ser man tydeligt, når man kigger på produktsortimentet. Her finder man de fineste vokse til overskæg samt skægolier, der virker blødgørende og plejende, så fuldskægget fremstår med et ultimativt velplejet look. De klassiske dyder inden for barbering holdes ligeledes i hævd med en barberkost med de fineste grævlingehår samt barbersæbe, der skaber den fineste cremede skum for en optimal barbering. En af de absolutte bestsellere er Captain Fawcett Limited Beard Oil - en klassisk skægolie, der efterlader skægget med et velsoigneret look.

Så ønsker du en moustache eller et fuldskæg, der kan gøre selv den fineste gentleman misundelig, er de unikke skægplejeprodukter fra Captain Fawcett Limited et musthave for dig!

Besøg producentens hjemmeside: Captain Fawcett