Carmex

Carmex er førende indenfor læbepleje, og er med sine læbepomader en favorit verden over i kampen mod tørre og sprukne læber. Den effektive læbepleje fra Carmex sikrer nemlig bløde, sunde og velplejede læber hele året.

There are no products matching the selection.

It’s all about comfort

Med over 80 års erfaring inden for læbepleje udvikler Carmex læbepomader, der effektivt plejer og lindrer tørre og sprukne læber. Læberne er følsomme og udsættes dagligt for påvirkninger samtidig med, at de ikke selv producerer olie - de har derfor brug for ekstra omsorg og fugt for at holdes bløde, sunde og velplejede.

Historien bag Carmex

Carmex blev grundlagt i USA i begyndelsen af 1930'erne af Alfred Woelbing, der selv led af tørre, sprukne læber. Alfred udviklede en særlig formel, som han hældte på små glaskrukker og solgte til apoteker fra bagagerummet af sin bil. I mange år var Carmex en godt bevaret hemmelighed blandt modeller, kendisser og make–up artister, men siden fik andre uden for branchen nys om de unikke produkter - og i dag er Carmex en af de mest elskede læbepomader verden over. Hvert minut sælges over 130 Carmex produkter på verdensplan. Familieejede Carmex drives i dag videre af 3. generation Woelbing med de samme værdier, der startede det hele.

Carmex' sortiment

De populære læbepomader fra Carmex har opnået en kultlignende status, og verden over sværger en masse mennesker til Carmex læbepleje. Ingredienserne i Carmex læbepomade er testet gennem generationer for at sikre, at læberne får den bedste pleje og optimale fugt uanset, hvor tørre og skadede, de er.

Bestsellerne fra Carmex

Carmex Classic Moisturising Lip Balm SPF15 er en ægte bestseller, der giver bløde læber. Det er en medicinsk læbepomade med solfaktor 15, der giver en langvarig beskyttende barriere til læberne og samtidig nærer, fugter og opfrisker læberne vha. bl.a. kakaosmør, kamfer og menthol. Endnu et af de bedst sælgende produkter fra Carmex er Carmex Classic Moisturising Lip Blister - en fugtgivende læbepomade, der effektivt beskytter og lindrer tørre og sprukne læber. Læbepomaden har en skøn kølende effekt på læberne, og efterlader dem sunde, bløde og velplejede.

Med en læbepomade fra Carmex er det farvel til tørre læber. Ønsker du at give dine læber den bedste pleje og al den fugt, de behøver, er Carmex det rette valg for dig.