TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
ChapStick står bag markedets mest
populære læbepomade, der hverken
går på kompromis med kvalitet eller
funktionalitet. ChapStick råder over
et sortiment af mange forskellige
læbepomader med forskellige
virkninger og dufte.
0 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
Vis avancerede søgefiltre / produktguide
OM CHAPSTICK

ChapStick læbepomader

ChapStick is a lifestyle

ChapStick er et kultbrand, der producerer håndlavede læbepomader i et væld af skønne varianter. ChapStick er hurtigt blevet populært verden over og er i dag meget mere end bare et læbepomade-brand.

Historien om ChapStick

ChapStick er et amerikansk brand, der hører under koncernen Pfizer. Pfizer er en farmaceutisk virksomhed, der blev grundlagt i 1849 af fætrene Charles Pfizer og Charles Erhart. Virksomhedens mission var, og er stadig den dag i dag, at forske i og udvikle måder, hvorpå man kan forbedre den generelle sundhed for mennesker over hele verden. Produktlinjen ChapStick, der består af håndlavede læbepomader, blev lanceret i 1880’erne for at kunne hjælpe med at behandle tørre og sprækkede læber.

ChapStick produkterne

ChapStick kom til verden som et brand, der skulle sikre silkebløde og sunde læber. ChapStick udviklede sig hurtigt fra bare at være et læbepomade-brand til at blive et kultbrand over hele verden. Produktsortimentet dækker forskellige læbepomader, der kommer i et væld af smage, dufte og varianter. Læbepomaderne kommer med forskellige fugtgivende ingredienser samt med eller uden solfaktor til at beskytte læberne mod at udtørre. Teamet bag ChapStick-produkterne er altid på udkig efter nye smagsvarianter og idéer, der holder udvalget up-to-date samt med på de nyeste trends.

ChapStick bestsellere

Blandt ChapSticks bedst sælgende produkter ligger ChapStick Classic Original i front - skarpt efterfulgt af ChapStick Classic Cherry og ChapStick Moisturizer Vanilla Mint. Classic Original er en effektiv læbepomade, der forebygger og beskytter mod tørre og sprukne læber. Classic Cherry er en læbepomade, der tilfører masser af fugt samt beskytter læberne imod de udtørrende påvirkninger fra vind og vejr. Læberne efterlades med en skøn duft af kirsebær. Moisturizer Vanilla Mint er en plejende læbepomade, der giver læberne et markant sundere udseende samt en skøn duft af vanilje og mint. Læbepomaden er desuden beriget med solfaktor 12, der beskytter mod solens UV-stråler.

Drømmer du om silkebløde og velplejede læber, har ChapStick uden tvivl et perfekt match til dig!

Besøg producentens hjemmeside: ChapStick
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned