Spar 30% på Gummies lige nu - >> Se udvalget <<

Clean Hands

Clean Hands har specialiseret sig i at producere produkter, der anerkender enhvers behov for optimal hygiejne. Clean Hands sortiment inkluderer desinficerende håndsprit, der effektivt dræber bakterier.

4 produkt(er)

For clean and disinfected hands

Clean Hands er et dansk brand, der er en del af den populære virksomhed, Design Professionel. Clean Hands producerer effektivt håndsprit, der sikrer rene og velplejede hænder.

Historien om Clean Hands

Clean Hands er en del af den danske virksomhed, Design Professionel, der lancerede deres første produkter tilbage i 1981. Design Professionel er oprindeligt grundlagt af frisørmestre fra Jylland og Fyn. Filosofien bag Design Professionel er at kunne tilbyde medlemmer professionelle hårprodukter til en lavere pris, men af høj kvalitet. Design Professionel byder på mange spændende og effektive produkter, og Clean Hands er en integreret del af sortimentet og et musthave for dem, der ønsker god hygiejne og velvære.

Clean Hands produkterne

Clean Hands har specialiseret sig i at udvikle bakteriedræbende håndsprit, der effektivt renser hænderne fri for bakterier. Produkterne er et absolut musthave for enhver med respekt for sig selv og god hygiejne. De effektive håndsprit består af 70% alkohol, der sikrer en lynhurtig eliminering af mikroorganismer og bakterier. Håndspritten indeholder desuden glycerin, der modvirker, at huden udtørrer og er desuden fri for parabener.

Clean Hands bestsellere

Det bedst sælgende produkt i Clean Hands serien er Antibakteriel Rensegel. Clean Hands Antibakteriel Rensegel er en desinficerende håndsprit, der effektivt renser hænderne fri for bakterier samt plejer og nærer huden under brug. Den effektive håndsprit er baseret på en formel, der sikrer ultimativt rene hænder på et øjeblik.

Ønsker du rene og bakteriefrie hænder, er Clean Hands’ produktlinje det ultimative valg for dig!