Spar 30% på 10 brands SHOP HER

Cocoa Brown

Cocoa Brown er et prisvindende brand, der har opnået kultstatus verden over. Cocoa Brown producerer selvbrunere, der er lette at anvende, farver med det samme samt dufter rigtig behageligt. Cocoa Brown er de kendtes nummer 1 Self-Tanning brand!

3 produkt(er)

The most talked about tan in town

Cocoa Brown er et prisvindende brand, der har opnået kultstatus verden over. Cocoa Brown producerer selvbrunere, der skaber en perfekt sommerkulør hele året rundt.

Historien om Cocoa Brown

Cocoa Brown er et irsk brand, der blev grundlagt i 2012 af Marissa Carter - en ung forretningskvinde, skønhedsekspert og beauty-redaktør. Marissa åbnede sin egen skønhedssalon i 2006, og besluttede kort efter at lancere en serie selvbrunere, der dækkede klienternes ønske om en hurtigvirkende, jævn og smuk tan. Brandet er hurtigt blevet en kæmpe succes verden over, og de innovative produkter har vundet adskillige skønhedspriser.

Cocoa Brown produkterne

Cocoa Browns sortiment består af en linje selvbrunere, scrubs og tanning-tilbehør, der gør det nemt at skabe den perfekte sommerkulør derhjemme. De innovative selvbruner-mousses og selvbruner-sprays giver en jævn sommerbrun farve uden den sædvanlige ubehagelig lugt og orange undertone, som mange spraytans kan give. Derudover er selvbrunerne hurtigtvirkende, hurtigtørrende, nemme at påføre, frie for parabener, og de kan anvendes på selv de mest sarte hudtyper.

Cocoa Browns bestsellere

Blandt Cocoa Browns bedst sælgende produkter ligger 1 Hour Tan Mousse i toppen, som den bedste selvbruner på markedet. 1 Hour Tan Mousse kan anvendes til både ansigt og krop, hvor den giver en naturlig bronzefarvet glød til huden. Farven holder i 5-7 dage og kan udvikles fra lys til mørk, afhængigt af hvor længe, man lader moussen virke. Lige i hælene på den populære selvbruner, ligger Lovely Legs - en vandfast selvbruner-spray. Lovely Legs er en helt unik selvbruner, der fungerer som en slags makeup, man sprayer på benene, og nemt vasker af igen i badet. Resultatet er smukke, sommerbrune ben, man sagtens kan vise frem.

Drømmer du om en smuk sommerkulør hele året rundt, har Cocoa Brown uden tvivl den perfekte selvbruner for dig!

Besøg producentens hjemmeside: Cocoa Brown

GAVEKORT PÅ 2000 KR.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 2000 kr. hver måned

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik