Colgate

Colgate er førende eksperter inden for tandpleje og er anbefalet og benyttet af tandlæger verden over. Colgate tæller alt lige fra tandpasta, tandbørster, mund- skyld og meget mere, der sikrer sunde og velplejede tænder.

8 produkt(er)

Når et enkelt smil kan betyde så meget, er det værd at beskytte

Colgate har i mere end 200 år produceret tandplejeprodukter, der er effektive, sikre og nemme at anvende. Bag alle Colgates produkter er der taget hensyn til miljøet, og produkterne sikrer et altid flot og sundt smil.

Brandet Colgate

Colgate er en amerikansk virksomhed, der i mere end 200 år har sørget for at beskytte forbrugernes smukke smil med tandpleje af høj kvalitet. Colgate blev grundlagt i 1806 i New York af William Colgate. I begyndelsen producerede Colgate stivelse, sæbe og stearinlys med stor succes i USA. Efter Williams død i 1857 overtog sønnen Samuel Colgate forretningen. Samuel udvidede i 1873 virksomhedens forretningsområde med de velkendte tandbørster og tandpastaer, vi i dag kender. Dog blev de første tandpastaer lanceret i glaskrukker, og det var ikke før 1896 at tandpastatuben kom på markedet. I dag sælges de populære Colgate-produkter i mere end 200 lande verden over med det mål at kunne tilbyde produkter, der er effektive, sikre og nemme at anvende.

Colgates populære produkter

Colgate har et kæmpe produktsortiment, der blandt andet indeholder tandbørster, tandpastaer og mundskyl for optimal mundhygiejne samt tandpleje. Forbrugere over hele verden anvender hver dag Colgates produkter, hvilket har gjort virksomheden til en stor succes. Colgate har tre grundværdier, der går igen i alt, hvad virksomheden laver - disse er omsorg, globalt samarbejde og fortsat forbedring. Dette kan tydelig ses i produktsortimentet, der konstant fornyes. Colgate tager desuden stort hensyn til miljøet både ved produkter, emballage og produktion.

De førende Colgate bestsellere

Blandt Colgates bedst sælgende produkter ligger Colgate Extra Clean Toothbrush i top skarpt efterfulgt af Colgate Advanced White Toothpaste og Colgate Plax Whitening Mouthwash. Extra Clean Toothbrush er en tandbørste med medium hårdhed, der gør det nemt at opretholde rene og sunde tænder. Tandbørsten er udstyret med bløde børstehår, der er super skånsomme mod tandkød og tandhalse. Advanced White Toothpaste er en tandpasta med blegende virkning. Tandpastaen renser og polerer skånsomt tænderne samt giver hvidere tænder efter kun 14 dages brug. Plax Whitening Mouthwash er et antibakterielt mundskyl, der sikrer ren og frisk ånde med en 12-timers beskyttelse mod bakterier og misfarvninger.

Ønsker du optimal tandpleje og mundhygiejne, har Colgate uden tvivl et perfekt produkt til dig!

Besøg producentens hjemmeside: Colgate