Color Club

Color Club har revolutioneret hele skønhedsbranchen med farveskiftene neglelakker, der varierer mellem fine nuancer. Color Club serien kommer i hele farvepalettens mange toner og giver hverdagen et strejf af fest og farver.

5 produkt(er)

The future of color

Color Club er et internationalt brand, der blev grundlagt af passionerede kvinder med hang til smukke negle. Color Club har revolutioneret skønhedsbranchen med de smukke, farveskiftende lakker, der kommer i hele farvepalettens farver.

Historien bag Color Club

Color Club er et internationalt brand med hovedsæde i byen, der aldrig sover; nemlig skønne, livlige New York. Virksomheden så for første gang dagens lys i år 1979, da en gruppe af passionerede kvinder besluttede, at skønhedsbranchen trængte til en revolutionering, og af dette ønske blev Color Club til. I de første år producerede Color Club neglelak til saloner og skønhedsindustrien, men grundet øget efterspørgsel valgte de at åbne op for offentligheden, og i dag bliver Color Club solgt i mange skønhedsforretninger verden over.

Color Club produkterne

Color Club er en serie af unikke neglelakker, der er inspireret af New York og den livlighed, man møder i den skønne by, når man spadserer rundt i de travle gader. Sortimentet dækker over et hav af fine lakker i hele farvepalettens farver, hvorfor der findes noget til enhver smag og begivenhed. Color Club er desuden særligt kendt for de unikke Mood neglelakker, der skifter farve alt efter temperatur og varierer mellem smukke nuancer – et absolut musthave for kvinden, der elsker at føre sig frem med flotte, særprægede negle.

Color Club bestsellere

Der findes mange smukke fisk i havet, og ligeledes findes der mange smukke og unikke lakker i Color Clubs sortiment, hvorfor det kan være svært at udpege de absolut favoritter. Skal man følge med strømmen, kan Color Club Shady Lady og Color Club Serene Green dog udpeges som favoritter blandt brugerne. Shady Lady er en unik lak, der varierer mellem lilla og lyserøde farvetoner, mens Serene Green skifter mellem blå og lilla nuancer for et unikt look.

Ønsker du at skabe et unikt look, er de fine og revolutionerende lakker fra Color Club det perfekte match for dig.