Comair

Comair Germany skaber innovative frisørprodukter af højeste kvalitet. Comairs sortiment består blandt andet af frisørkamme og hårnåle, der sikrer en perfekt styling hver eneste gang.

1 produkt(er)

Professional salon accessories

Comair Germany er et internationalt brand, der skaber innovative frisørprodukter af høj kvalitet og til rimelige priser.

Historien bag Comair Germany

Comair Germany er en international virksomhed med hovedsæde i Tyskland. Virksomhedens historie begynder i 1970, hvor Comair lancerede den første serie kamme, der var lavet af det unikke og ekstra slidstærke materiale Celcon. Den innovative serie blev introduceret under navnet ’blue wonder’ og bestod dengang af 12 forskellige kamme. Disse allerførste kamme blev hurtigt en verdensomspændende succes, og de produceres stadig den dag i dag - dog i en forbedret udgave.

Comair produkterne

Siden dengang har Comair Germany kun vokset sig større, og virksomhedens port folio breder sig nu langt ud over serien af højkvalitets kamme. Comair Germany har i dag et produktsortiment på mere end 2000 forskellige varer, der bliver solgt i mere end 40 lande verden over. Virksomhedens ultimative mission er at skabe innovative produkter af høj kvalitet og til rimelige priser, som møder salonernes og forbrugernes behov.

De førende bestsellere

Det bedst sælgende produkt i Comairs produktsortiment er Original Styler Comb. Original Styler Comb er en effektiv stylingkam, der gør det hurtigt og nemt at inddele og style håret. Kammen er det perfekte touperingsredskab, hvis man ønsker at skabe masser af volumen i håret. Stylingkammens skaft er desuden spidst, så man nemt kan inddele håret i sektioner, inden det eventuelt touperes. Original Styler Comb blev det helt store hit på markedet, da den er produceret i Comairs slidstærke materiale, Celcon. Det unikke materiale giver kammen en ekstra lang levetid samt gør den nem og fleksibel at arbejde med.

Med Comairs produktsortiment er du sikret højkvalitets produkter med ekstra lang levetid!