Conceived By Nature

Conceived By Nature producerer økologisk hårpleje baseret på na- turlige ingredienser. Sortimentet af Conceived By Nature shampooer og conditionere er alle frie for para- bener, sulfater og parfume.

6 produkt(er)

A completely natural and organic hair care line

Conceived By Nature er et internationalt brand, der producerer økologiske plejeprodukter af høj kvalitet, der alle er fri for parfume, sulfater og parabener.

Historien om Conceived By Nature

Conceived By Nature er en økologisk hårpleje-serie, der er lanceret af virksomheden bag de originale Mane ’n Tale produkter. Virksomheden blev grundlagt i 1970 af amerikaneren Devon B. Katzev og blev hurtigt anerkendt verden over for unikke hårplejeprodukter af høj kvalitet.

Conceived By Nature produkterne

Conceived By Nature kom til verden på baggrund af et ønske om at skabe en serier, der var baseret på de reneste og mest naturlige ingredienser, naturen har at byde på. Hver eneste shampoo og balsam i Conceived By Nature-serien er designet til at give en fantastisk virkning med naturlige aromaer, der skaber en skøn følelse af velvære. Håret efterlades naturligt, rent, sundt og velplejet.

De førende Conceived By Nature bestsellere

Conceived By Nature dækker over forskellige shampooer og conditionerer, der alle er målrettet specifikke hårplejebehov. Hele serien er baseret på økologiske ingredienser, og så er den fri for parfume, sulfater og parabener. Nogle af de bedst sælgende produkter i sortimentet er Balancing Lavender Shampoo og Volumizing Citrus Conditioner. Balancing Lavender Shampoo er en naturlig shampoo, der skånsomt renser håret fri for urenheder. Shampooen er beriget med essentielle olier fra lavendel, der har en beroligende virkning samt tilfører den nødvendige fugt til håret. Volumizing Citrus Conditioner er en volumengivende balsam, der giver letvægts næring til håret, så det efterlades silkeblødt og fyldigt.

Hvis du ønsker økologiske produkter, der er baseret på naturlige og økologiske ingredienser, er Conceived By Nature uden tvivl den perfekte hårplejeserie for dig!