Cool-Kidz

Essensen i Cool-Kidz’ produkter og filosofi, er skabt ud fra ambitionen om at give barnet en glad badeoplevelse, der samtidig efterlader forældrene, med en ren samvittighed. De fleste af produkterne fra Cool-Kidz er fri for parabener, farvestoffer, kunstig parfume, silikone, lanolin og hormonforstyrrende stoffer.

3 produkt(er)

Historien bag Cool-Kidz

Essensen i Cool-Kidz’ filosofi, er skabt ud fra ambitionen om at give barnet en glad badeoplevelse, der samtidig efterlader forældrene, med en ren samvittighed. De fleste af produkterne fra Cool-Kidz er fri for parabener, farvestoffer, kunstig parfume, silikone, PEGs, SLS, lanolin, æteriske olier og hormonforstyrrende stoffer. Cool Kidz’s koncept karakteriseres særligt ved den dybe passion for at producere, og levere de reneste produkter til børn. Troværdighed og gennemskuelighed er, foruden en stor portion kærlighed, blandt ingredienserne i alle Cool-Kidz produkterne.

De populære Cool-Kidz produkter

Cool-Kidz er en naturlig og kvalitetsbevidst badeserie til dig og dine børn. Alle de unikke produkter er udviklet med en betingelsesløs kærlighed til børn, samt en kompromisløs ambition om at skabe den komplette badeoplevelse for dig, der ønsker at forkæle dit barn med det reneste fra naturen. Produkterne er udviklet ud fra princippet om at være så simple som muligt, samtidig med at de har en god konsistens og duft. Alle Cool Kidz’s produkter er fri for parfume, og duftene i produkterne er i stedet levnedsmiddelgodkendte aromastoffer, som giver en fin og diskret duft. Cool-Kidz produkterne er produceret i samarbejde med Urtegården og indeholder delvis økologiske ingredienser. Alle produkterne er 100% dansk produceret. Cool-Kidz indeholder ikke parabener, farvestoffer, silikone, lanolin eller hormonforstyrrende stoffer.

De bedst sælgende Cool-Kidz produkter

Cool-Kidz har flere favoritter og bedst sælgende produkter, ét af dem som må fremhæves er den populære Cool-Kidz Ananas Shampoo, der har en antistatisk effekt, som gør at håret ikke bliver elektrisk. Shampooen er velegnet til alle hårtyper, men er særlig god til længere hår. Endnu et produkt som er populært hos Cool Kidz er deres Kirsebær Badeolie, olien har en skøn og frisk duft af kirsebær, samt mild og nænsom mod huden. Olien går ind og modvirker meget tør hud, og efterlader deres huden velplejet. Det sidste produkt fra Cool-Kidz som er for godt til ikke at blive nævnt, er deres nærende og plejende neutrale kropsolie. Olien er plejende og nærende på huden, og gør huden elastisk og blød. Kropsolien trænger hurtigt ind, således man undgår en fedtet og klistret fornemmelse.

Så ønsker du at forkæle både dig selv og dine børn med skønne og unikke produkter, der er fri for diverse skadelige stoffer, så hop ind og køb Cool-Kidz produkter - det vil du ikke fortryde!

Besøg producentens hjemmeside: Cool Kidz