JANUARUDSALG: Spar 25% på næsten ALT hårpleje & styling - SHOP HER

Coola

COOLA står for økologisk velvære, en udendørs, aktiv livsstil og opbakning til et lokalt og forskelligartet nærmiljø. COOLA anvender innovative og videnskabeligt ingredienser, som også er økologiske, bæredygtige og lokalt fremskaffede.

1 til 36 af 42

Side

af 2

Side

af 2

Økologisk solbeskyttelse til en udendørs og aktiv livsstil

Med Coola får du enestående solbeskyttende produkter, der passer på din hud mod solens skadelige stråler. Coola blev til i 2007 i Californien, hvor den bagende sol, en udendørs og aktiv livsstil og en miljøvenlig livsstil blev rygraden for dette brand.

Coola har en passion for at skabe gode og smukke forbrugeroplevelse med produkter, der emmer af en glad og sund livsstil. Folkene bag Coola tror på at rene skønhedsprodukter, skal føles så godt mod din hud som produkterne er sunde. Forkæl og beskyt dermed din hud med Coola, der er et brand, der er i konstant udviklet for at skabe økologiske produkter, som du vil elske at bruge på daglig basis.

Coola’s formeler og værdier

Coola blev skabt med høje standarder til dem selv. Alle Coola produkter er nemlig formuleret med mindst 70% økologisk certificerede ingredienser. Coola tror på at vi alle er et produkt af vores miljø, og de er derfor fast besluttet på at beskytte din krop, vores alles vand og have og planten ved at bruge ingredienser med naturlig oprindelse og bæredygtige metoder til at indsamle ingredienser. Dette kalder de “Farm To Face ®”, hvor de gennem bæredygtig produktioner støtter lokale samfund.

Nyd de skønne produkter fra Coola, der er alle er veganske og dermatologisk testet. Ikke alle deres produkter har en duft, men dem der har, er formuleret med en skøn og frisk duft fra 100% naturlig oprindelse fra planter.

Coola’s mange produkter og serier

Forkæl din hud fra top til tå med de skønne solbeskyttende produkter, som passer perfekt til en aktiv hverdag. Coola har et bredt sortiment af produkter fra hudpleje til makeup, der alle er formuleret med solfaktor, så du kan beskytte huden i alle aspekter af din dagligdag.

Forkæl din hud med skønne solcremer, spray solcremer, læbepomader, solbeskyttende hårprodukter, stick solcremer, makeup setting spray, selvbruner, after sun produkter og meget mere.

Find det Coola produkter der passer til din livsstil og din hud med Coola's solfaktor 30 0g 50, samt deres mineral, classic og sportsserie.

Du har sikkert hørt myten, at man bliver mindre brun jo højere en solfaktor man bruger, men dette er ikke helt sand. Jo højere en solfaktor, jo længere tid tager det om at blive brun, men derimod bliver huden ikke rød og skadet.

Nyd livet på stranden med Coola Sport, som er en serie af produkter, der er vandfaste i op til 80 minutter, så du let kan nyde vandet uden at blive solbrændt. Eller forkæl huden med Mineral-serien der er formuleret med et fysisk mineral filter, der beskytter huden mens Classic-serien er udviklet med et kemisk solfilter.

Forkæl huden med Coola bestsellers

Forkæl din hud med den bedst sælgende produkt fra Coola, der er en genopfriskende og solbeskyttende mist. Coola Classic Full Spectrum Refreshing Water Mist SPF 15 er en genopfriskende og blid spray, der danne en let støvsky af det forfriskende produkt, der let og fint lægger sig over din hud som et fugtgivende og solbeskyttende lag.

Nyd den friske følelse af den blide mist på en varm sommerdag, hvor den genopfrisker huden, mens den beskytter dit ansigt mod solens skadelige stråler med SPF15. Denne mist er perfekt at have med i taske, så du let gan påfører den løbende gennem dagen. Hvor din hud frisk og beskyttet med Coola.

Besøg producentens hjemmeside: Coola