Har du set vores store OPRYDNINGSUDSALG med vilde tilbudskategorier fra kun 9 kr?
TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
Crazy Rumors er et brand, der producerer
skønhedsprodukter baseret på de reneste
ingredienser, der findes på denne jord.
Crazy Rumors dækker over et sortiment
af skønne læbepomader i sjove og
opfriskende smagsvarianter.
5 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
Vis avancerede søgefiltre / produktguide
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 33 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

UDGÅET
UDSOLGT
OM CRAZY RUMORS

Crazy Rumors læbepomader

Naturally fun products

Crazy Rumors er et internationalt brand, der er blevet skabt med kærlighed. De naturlige læbepomader er unikke og kommer i mange forskellige varianter - noget til enhver smag.

Historien om Crazy Rumors

Crazy Rumors er en international virksomhed, der blev grundlagt i 2003 af ægteparret, Edie og Brian Himmel. Parret mente, at der manglede noget helt essentielt i skønhedsindustrien og med dette udgangspunkt, blev Crazy Rumors til. Virksomhedens filosofi er at skabe produkter, der er baseret på 100% neutrale og veganske ingredienser. Parret begyndte at eksperimentere i deres eget køkken, og det færdige produkt blev til en effektiv og velduftende læbepomade - skabt med kærlighed.

Crazy Rumors produkterne

Crazy Rumors dækker over et bredt sortiment af innovative læbepomader, der er skabt med kærlighed samt baseret på naturens kilde til 100% naturlige ingredienser. Crazy Rumors byder på et væld af forskellige læbepomader med sjove smagsvarianter. Produktlinjen bygger på en unik formel, der blødgør, fugter og nærer læberne, så de altid fremstår velplejede og smukke. De unikke læbebalsammer er alle frie for parabener.

Crazy Rumors’ bestsellere

Blandt Crazy Rumors’ bedst sælgende produkter finder man Ginger Ale Lip Balm, Cola Lip Balm og Soda Pop Fountain Collection. Ginger Ale Lip Balm er en naturlig læbepomade, der tilfører masser af fugt til læberne. Den effektive læbebalsam efterlader læberne silkebløde og velplejede. Ginger Ale Balm har en forfriskende smag af ginger ale. Cola Lip Balm er en plejende læbepomade, der tilfører ultimativ fugt til læberne. Den skønne læbebalsam efterlader læberne silkebløde. Læbepomaden har en skøn smag af cola. Soda Pop Fountain Collection er et sæt bestående af 4 skønne læbepomader med naturlige ingredienser og sjove varianter med sodavandssmag. De innovative læbepomader efterlader læberne silkebløde og velplejede.

Ønsker du bløde og smukke læber med en forfriskende duft og smag, er Crazy Rumors’ produkter det perfekte match for dig!

Besøg producentens hjemmeside: Crazy Rumors
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned