Bestil trygt i dag, vi sender som normalt hele sommeren
Spar 30% på Gummies lige nu - >> Se udvalget <<

d:fi

d:fi er producent af hårpleje samt styling- produkter med attitude. d:fi’s sortiment består af alt fra hårvoks, hårpudder og hårspray til plejeprodukter som shampoo og balsam.

14 produkt(er)

D:FI HÅRVOKSE OG STYLING


d:fi er et brand med fingeren på pulsen, der producerer stylingprodukter med attitude og alsidige anvendelsesmuligheder.


Historien om d:fi


d:fi er en produktserie under The Colomer Group, der i dag er ejet af Revlon International. The Colomer Group opstod som en sammenlægning mellem virksomhederne Henry-Colomer og Revlon - to markedsledere inden for frisørindustrien. Henry-Colomer blev grundlagt i Spanien i 1933 med det formål at sælge hårplejeprodukter. Efter Anden Verdenskrig startede skaberen af virksomheden, José Colomer, nogle af de første Hair & Beauty-skoler for at give kommende frisører information om tidens hårmodetrends. I 1978 blev virksomheden opkøbt af Revlon, men Colomer-familien fortsatte i ledelsen. The Colomer Group har vokset sig stadig større gennem årene, og har i dag flere datterselskaber under sig.


d:fi produkterne


d:fi er en serie af trendbaserede stylingprodukter, der har den yngre og individualistiske forbruger som målgruppe. Navnet d:fi er opstået ud fra ordet modify, der betyder at ændre eller forandre. Netop dét er et af nøgleordene hos d:fi, at det skal være muligt at forandre sit look alt efter trend, humør og anledning. Sortimentet dækker bredt over stylingprodukter som hårvokse, stylingsprays, hårpuddere og hårsprays til hårplejeprodukter som shampooer og conditionere. Hele d:fi-serien er blevet relanceret med nyt design, så de for alvor skiller sig ud fra mængden. Alle hårvokse har et varmefølsomt felt på låget, som aktiveres ved at gnubbe på det og frem toner et cool billede.


De førende d:fi bestsellere


d:fi har mange populære hårprodukter i deres sortiment, og blandt de bedst sælgende finder man d:struct Molding Creme - en hårvoks med medium hold og en matterende effekt. Lige derefter følger cremevoksen Extreme Hold Styling Creme, der har ekstra stærkt hold samt en afstivende effekt.

Ønsker du at skille dig ud af mængden med en trendy frisure, er hårprodukterne fra d:fi dit perfekte match!

Besøg producentens hjemmeside: d:fi