Dafni keramisk glattebørste

Det amerikanske brand Dafni står bag markedets første keramiske glattebørste. Dafnis unikke glattebørste er designet med fokus på kvalitet og funktionalitet. Den skånsomme glattebørste udglatter håret på få minutter og er perfekt i en travl hverdag.

1 produkt(er)

Ready - Straight - Go!


Dafni er et amerikansk brand, der har revolutioneret branchen for varmestylers til håret. Dafni står bag den første keramiske glattebørste, der udglatter håret så let som en leg.


Historien om Dafni


Dafni er en amerikansk virksomhed, der havde sin begyndelse i kælderen hos en familie i USA. Opfinderen bag Dafni udviklede en varmebørste til sin datter - en ung og ambitiøs kvinde, der ikke havde tid at glatte sit hår med et glattejern hver eneste morgen, men som var nødt til det på grund af en ny og ikke så pæn hårklipning. Det mest utrolige var, at den nyopfundne glattebørste rent faktisk virkede, selvom den dog havde et klodset og upraktisk design. I de kommende år slog opfinderen sig sammen med en ingeniør, og sammen designede de den første og eneste keramiske glattebørste på markedet. Glattebørsten blev navngivet efter den yngste datter i familien, Dafni.


Dafnis produktsortiment


Dafni er en ny generation af varmestylers til glatning af håret. Dafnis produktsortiment dækker indtil videre over den anerkendte glattebørste, der er specielt udviklet med henblik på at passe ind i forbrugernes travle hverdag. Med Dafnis helt unikke glattebørste er det nu muligt at glatte håret blot ved at rede det igennem. Det bedste af det hele er, at med Dafnis keramiske belægning glattes håret, uden at hårstråene tager skade af varmen.


Dafni bestseller


Blandt Dafnis bedst sælgende produkter finder man Dafni Hair Straightening Ceramic Brush på en klar førsteplads. Hair Straightening Ceramic Brush er en unik glattebørste, der udglatter håret på få minutter. Den revolutionerende børste sikrer en nem og hurtig styling af håret og er ideel til en travl hverdag. Den keramiske børste efterlader desuden en silkeblød og glat finish samtidig med, at den er super skånsom mod håret.

Så drømmer du om glat hår på ingen tid, er Dafnis revolutionerende glattebørste uden tvivl din ultimative løsning!

Besøg producentens hjemmeside: Dafni