Davidoff Parfume

Davidoff er et verdenskendt parfumebrand med nogle af verdens bedst sælgende parfumer - både duft og flakoner er forførende stilsikre.

11 produkt(er)

Passion for excellence - Pleasure in life


Davidoff er et verdenskendt parfumebrand med en lang række bestseller parfumer til mænd og kvinder, bl.a. Cool Water Man, der er en af verdens mest solgte parfumer.


Historien bag Davidoff


Davidoff startede ud i 1940´erne som et tobaksselskab, der fabrikerede eksklusive cigarer. Siden hen er sortimentet udvidet til mode, lædervarer og ikke mindst parfumer. Siden lanceringen af den første duft i 1984 er Davidoff blevet et af de mest ikoniske parfumebrands. Davidoff er i dag en del af Coty, Inc., en stor amerikansk skønhedsindustri, der ejer brands som Calvin Klein, Chloé og Marc Jacobs.


De populære parfumer fra Davidoff


Davidoffs unikke fornemmelse for kvalitet og stil findes i hver eneste Davidoff-duft. Den klassiske stil kommer specielt til udtryk i duftserien Cool Water, der tæller knap 30 forskellige dufte til mænd og kvinder, den seneste lanceret i 2017. Davidoffs unikke dufte er ikke uden grund blandt verdens bedst solgte parfumer, både duft og flakoner er forførende stilsikre.


Davidoffs bedst sælgende parfumer


Den absolut bedst sælgende parfume fra Davidoff er Cool Water Man. Cool water Man har rangeret højt på bestsellerlisten verden over siden lanceringen i 1988. Cool Water Man er en brise af friskhed, der giver dig styrke, energi og dyb sensualitet. Med duftnoter af saltvand, mint, lavendel, moskus, jasmin og sandeltræ har Davidoff skabt den ultimative bestseller.

Ønsker du at forkæle dig selv og dine omgivelser med forførende dufte er Davidoffs parfumer det helt rette valg!

Besøg producentens hjemmeside: Davidoff