MÆRKER
TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
DAX Company er en ikonisk virksomhed, der
producerer populære hårprodukter til både
styling og pleje. DAX Company er særlig kendt
for at have skabt en særdeles holdbar hårvoks
men producerer også plejende shampooer.
2 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 30 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

OM DAX

Dax hårvoks og hårpleje

Made with pride in the USA

Imperial DAX Company er en verdensomspændende virksomhed, der sælger hårprodukter til både pleje og styling.

Historien om Imperial DAX Company

Historien om DAX startede i 1950 i en garage i Brooklyn, New York, da iværksætteren Herman Bley satte sig for at skabe en særdeles holdbar hårvoks. Således, så gjort, og i dag er Imperial DAX Company en verdensomspændende virksomhed, der sælger hårvokse, pomader, gelér og shampooer i mere end 10.000 butikker i verden. Virksomheden har i dag hovedsæde i Fairfield, New Jersey og markedsføres i mere end 50 lande verden over.

DAX produkterne

Missionen i Imperial DAX Company er at skabe hårprodukter af høj kvalitet, der kan bruges til at forme alle tænkelige frisurer, forbrugerne måtte ønske. Virksomheden gør meget ud af at gå i forreste række, når det kommer til udviklingen af nye hårprodukter samt kvalitetssikring og forskning i de nyeste teknologier inden for hårpleje. Imperial DAX Company er stolte af deres loyale kundebase og mener, at de må være understregningen af DAX som et kvalitetsbrand. Virksomheden står selv for fremstillingen af deres hårprodukter og sikrer på den måde, at alt foregår i tråd med Imperial DAX Companys mission og filosofi.

DAX bestsellere

Imperial DAX Company har mange forskellige hårvokse og pomader i deres sortiment, men et af de bedst sælgende produkter er Vegetable Oil Shampoo. Shampooen har en affedtende effekt og er specielt udviklet til at fjerne genstridige produktrester fra hår og hovedbund. Vegetable Oil Shampoo virker desuden blødgørende på håret og efterlader det med en ren, velplejet finish.

Anvender du ofte hårvokse og pomader i dit hår, er Vegetable Oil Shampoo et musthave for dig, der skaber en frisk hovedbund i sund balance!

Besøg producentens hjemmeside: Dax
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned