Sommerudsalg - Spar op til 70% - se mere HER
MÆRKER
TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
Det franske modehus Dior står bag Dior Cosmetics,
der er verdenskendt for sit udvalg af eksklusive
makeupprodukter. Diors sortiment dækker blandt
andet luksuriøse mascaraer, der skaber smukke
og perfekte vipper ved første strøg.
1 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 30 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

OM DIOR

Dior makeup og skønhedsprodukter

Spoil yourself with Dior

Christian Dior har lagt navn til det franske modehus, Dior, der er verdenskendt for sit udvalg af eksklusive makeupprodukter til kvinden, der ønsker lidt ekstra luksus.

Historien bag Dior

Dior er et internationalt brand, der blev stiftet i 1946 af manden ham selv, Christian Dior, der sidenhen har fået en form for cult-status inden for verdenen af mode, haute couture og skønhedsprodukter. Christian Dior har lagt navn til et brand, der i dag er verdenskendt for høj kvalitet inden for både mode og beauty og som er på alles læber, når det kommer til eksklusivitet.

Dior produkterne

Ikke alene er Dior kendt inden for modeindustrien, men det franske modehus er ligeledes verdenskendt for dets imponerende udvalg af eksklusive makeupprodukter, der kan få enhver kvinde til at falde i svime. Sortimentet dækker over makeup af højeste kvalitet ideel til kvinden, der ikke går på kompromis med luksus og som elsker at forkæle sig selv med det bedste af det bedste. Med det brede, men velovervejede sortiment, kan man nemt finde noget til enhver lejlighed eller krydre hverdagen med lidt luksus.

Diors absolutte bestseller

Når man snakker om Dior bestsellere kan man ikke komme udenom den populære og virkningsfulde mascara, Diorshow Iconic Mascara Black, der skaber de smukkeste og mest iøjnefaldende vipper ved første strøg. Mascaraen er baseret på en unik formel, der både former, buer og adskiller vipperne for et perfekt og beundringsværdigt resultat – det absolutte musthave for kvinden, der elsker lange og forførende øjenvipper.

Foretrækker du makeup af højeste kvalitet, og elsker du eksklusivitet og et stilrent design, er Diors makeupkollektion uden tvivl et kig værd!

Besøg producentens hjemmeside: Dior
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned