Disney produkter til børn

Disney er det perfekte brand til at gøre den travle hverdag sjovere med skønne produkter specielt udviklet til børn. Disney sortimentet tæller alt lige fra Disney Frozen shampooer til sjove Superman sæbebobler.

Spar 30% på Ecooking t.o.m onsdag kl. 23.59 - >> Gå til udvalget <<

8 produkt(er)

Where dreams come true


Disney er et amerikansk brand, der i mere end 90 år har været verdenskendt for deres fantastiske film, underholdning og produkter.


Historien om Walt Disney


The Walt Disney Company er en amerikansk virksomhed, der blev grundlagt i 1920 af brødrene Walt Disney og Roy Disney under navnet The Disney Brothers Cartoon Studio. Disney startede ud med at producere en enkelt tegnefilm, nemlig Alice i Eventyrland, og besluttede sig for at sælge den til et netværk. Derefter tog virksomhedens succes hurtigt fart, og The Walt Disney Company er i dag en legende inden for underholdning til hele familien. Missionen bag Disney var at blive en af verdens førende producenter af underholdning til mennesker over hele verden. Disney har løbende udvidet deres forretningsområde, så det i dag både tæller underholdning, film, musik, services og produkter.


De populære Disney-produkter


Disneys sortiment består blandt andet af forskellige produkter, der er specielt udviklet til børn. Sortimentet dækker over alt lige fra kropssæbe, shampoo og balsam til håndsæbe, vaskeklude, hårbørster, læbepomader og sæbebobler. De fortryllende Disney-produkter er designet med alle børnenes yndlings Disney-figurer fra film såsom Frozen, Cars, Peter Plys, Hello Kitty og mange flere.


Disneys bestsellere


Blandt Disneys bedst sælgende børneprodukter finder man Disney Cars Shower Gel & Shampoo skarpt efterfulgt af Disney Frozen Elsa Bath & Shower Gel. Cars Shower Gel & Shampoo er en velduftende 2-i-1 kropssæbe og shampoo. Sæben er specielt udviklet til børn, da den skånsomt renser huden samt efterlader håret blødt og medgørligt. Frozen Elsa Bath & Shower Gel er en kropssæbe med en sød duft af hindbær. Sæben er designet med Disney-figuren Elsa fra Frozen, hvilket er en film, der er elsket af alle små piger.

Er du eller dine børn også helt vilde med de mange Disney-figurer, vil Disneys eventyrlige produkter blive et sikkert hit hjemme hos dig!