Spar 25% på næsten ALT hudpleje - SHOP HER

Diva Professional Styling

Diva Professional Styling er et populært brand inden for innovative varmestylers, der følger tidens trends. Diva’s bredesortiment tæller alt lige fra glattejern og krøllejern til hårtørrere og varmecurlers.

17 produkt(er)

If there’s a new trend out there, we have a product that can create it

Diva Professional Styling skaber konstant nye teknologier inden for varmestyling, der gør det let at følge tidens trends.

Historien om Diva

Diva Professional Styling er et prisvindende brand, der specialiserer sig i at skabe innovative varmestylers til professionelt brug. Den familieejede virksomhed blev hurtigt kendt i hjemlandet England for sine effektive krøllejern og fladejern. Firmaet er baseret i hjertet af London - en af Europas førende modebyer, hvor der dagligt skabes nye trends. Produkterne har vundet adskillige priser og sælges nu i mere end 30 lande. Diva er designet til professionelle frisører og stylister, og produkterne bliver bl.a. brugt til at style skuespillere i film og TV-serier. Filosofien bag Diva er at skabe de nyeste trends hurtigt og effektivt med professionelle produkter.

Diva produkterne

Diva Professional Styling er nyskabende og trendsættende, og i jagten på de perfekte stylingprodukter har Diva allieret sig med nogle af Englands bedste stylister og frisører. De prisvindende produkter er designet, testet og godkendt af eksperter, som har fingeren på pulsen, og som ved, hvad der fungerer i praksis. Dette er med til at gøre Diva Professional Styling til en af de bedste producenter af varmestylers! Diva skaber maksimal effekt og et professionelt resultat så enkelt og hurtigt som muligt.

Divas sortiment

Divas sortiment består af alt inden for varmestyling, blandt andet føntørrere, glattejern, curlere og krøllejern. Diva Professionel Styling har udviklet en lang række innovative teknologier, der reducerer opvarmningstiden, beskytter håret og sikrer, at varmestylerne har en lang levetid. Diva Professional Styling har som noget helt unikt tilført argan-olie til en række af produkterne, hvilket beskytter håret under varmestylingen og samtidig efterlader det blankt og silkeblødt.

De førende Diva bestsellere

To af de bedst sælgende produkter fra Diva Professional Styling er netop tilført argan-olie: Big Waves og Beach Waves. Big Waves er et eksklusivt krøllejern med buede, keramiske plader, der effektivt giver store, voluminøse krøller. Lillesøsteren Beach Waves er mini-udgaven af Big Waves - bølgejernet er perfekt til at skabe de eftertragtede strandkrøller. Krøllejernene er indbegrebet af Diva Professional Stylings ånd.

Når en ny trend opstår, har Diva professional Styling med garanti et produkt, der hurtigt og effektivt kan genskabe dette look!

Besøg producentens hjemmeside: Diva Professional Styling

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik