Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana er et kultbrand, der står for eksklusivitet, selvsikkerhed og uafhængighed. Dolce & Gabbanas sortiment tæller eksklusive parfumer til den feminine kvinde eller manden, der ønsker at pifte hverdagen op.

29 produkt(er)

Beauty matters

Dolce & Gabbana er et italiensk brand, der er anerkendt for høj kvalitet. Det eksklusive sortiment byder blandt andet på parfumer, der indhyller den moderne mand eller kvinde i luksus med klassiske duftnoter.

Historien om Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana er et italiensk designmærke, der associeres med ord som eksklusivitet, selvsikkerhed og uafhængighed. Brandet blev grundlagt i 1986 af parret, Domenico Dolce og Stefano Gabbana, der har lagt navn til det populære mærke, der i dag er på alles læber verden over. Virksomheden startede som et modebrand, men har i dag et imponerende udvalg af skønhedsprodukter i højeste kvalitet til både mænd og kvinder.

Dolce & Gabbana produkter

Dolce & Gabbana byder på et eksklusivt sortiment af forførende parfumer. Parfumerne er perfekte til den feminine kvinde eller den maskuline mand, der ønsker at iføre sig dufte, der giver en unik følelse af selvsikkerhed. Dolce & Gabbana har, siden lanceringen af deres første parfume i 1992, formået at skabe moderne, klassiske dufte indhyllet i luksus i form af stilfulde flakoner, der klæder ethvert badeværelse. Dolce & Gabbana er i dag et anerkendt brand inden for både mode- og skønhedsverdenen og er uundværlig for den moderne kvinde eller mand.

De bedst sælgende Dolce & Gabbana parfumer

Blandt Dolce & Gabbanas bestsellere ligger Dolce & Gabbana Blue på en klar førsteplads. Blue er en let, frisk og feminin parfume til den moderne kvinde, der indfanger følelsen af solskinsfyldte sommerdage og fortryllende aftener, der varer ved. Lige i hælene på Blue kommer den populære Dolce & Gabbana The One. The One er en stilfuld parfume, der har en skøn duft, der er lige så intens, stærk og unik som kvinden, der bærer den.

Ønsker du en duft, der indhyller dig i luksus fra top til tå, er de fantastiske parfumer fra Dolce & Gabbana det perfekte match for dig!

Besøg producentens hjemmeside: Dolce & Gabbana