TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
Dotz er et brand, der har speciali-
seret sig i at producere produkter,
der afhjælper velkendte hverdags-
gener som bumser og forkølelsessår.
Blandt Dotz bestsellere finder man
de beskyttende plastre mod
forkølelsessår og akne.
2 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
Vis avancerede søgefiltre / produktguide
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 30 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

UDGÅET
UDSOLGT
OM DOTZ

Dotz plastre mod akne og forkølelsessår

Protects skin from dirt and bacteria

Dotz er en international virksomhed, der producerer innovative plastre, der modvirker akne og forkølelsessår. De effektive plastre efterlader huden sund og velplejet.

Historien om Dotz

Dotz er et internationalt brand, der vægter innovation og nytænkning højt. Virksomheden er anerkendt for at producere innovative produkter, der afhjælper gener som uren hud og forkølelsessår. Filosofien bag virksomheden er at producere produkter, der har en synlig effekt, og som kan erfares af alle. Teamet bag Dotz består af passionerede og yderst kompetente medarbejdere, der yder det absolut bedste for forbrugeren og dennes behov.

Dotz produkterne

Dotz sortimentet spænder over et spændende udvalg af effektive plastre, der udgør den perfekte nødhjælpspakke til huden. De innovative plastre sikrer selvtillid i top og sørger for, at man ikke skal bekymre sig om ubehagelige og synlige gener i dagligdagen. Plastrene i Dotz’ produktlinje er desuden hygiejniske og modvirker effektivt bakterier, så huden hurtigt efterlades sund og velplejet.

Dotz bestsellere

Blandt de bedst sælgende produkter i Dotz’ produktlinje finder man Cold Sore Patches og Acne Patches. Dotz Cold Sore Patches er en pakke bestående af 14 beskyttende plastre, der har en effektiv og helende effekt på forkølelsessår. Plastrene forbedrer hygiejnen og modvirker bakterier. Cold Sore Patches er den ultimative redning, hvis man døjer med forkølelsessår. Dotz Acne Patches er en pakke bestående af 24 beskyttende plastre, der heler akne-udbrud og modvirker bakterier, så huden efterlades med et sundt og velplejet look.

Døjer du med akne eller forkølelsessår, er Dotz’ effektive produktsortiment det perfekte match for dig!
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned