Dr K Soap Company

Dr K Soap Company er et irsk brand, der producerer håndlavede plejeprodukter til både hud og skæg. Alle produkter i Dr K Soap Companys sortiment er udelukkende baserede på naturlige ingredienser.

2 produkt(er)

All natural - Handmade in Ireland

Dr K Soap Company producerer håndlavet hud- og skægpleje, der sikrer sundt skæg med en altid velsoigneret finish.

Historien om Dr K Soap Company

Historien om Dr K Soap Company begyndte i 2011 i Irland, da Rob Karreman, Dr K, mistede den økonomiske støtte til sit daværende forskningsprojekt. Dr K havde altid fundet sæbeproduktion spændende, og derfor var der ikke langt fra tanke til handling, da han pludselig stod uden job. Succesen tog hurtigt fart, og snart var det ikke kun sæbe Dr K producerede i sit laboratorie. En hel produktserie af plejeprodukter til mænd er det blevet til, og de sælges nu i stor stil verden over.

Dr K Soap Company produkterne

Alle plejeprodukter, Dr K Soap Company producerer, er håndlavede og desuden skabt ud fra en filosofi udelukkende at lave produkter med naturlige ingredienser. Rob Karreman forsøger så vidt muligt at benytte indholdsstoffer, der findes lokalt i Irland, og etiske samt miljømæssige hensyn vægter højt i virksomheden. Derfor benytter Dr K Soap Company aldrig dyreforsøg til at teste deres produkter, og alle hudplejeprodukter er desuden fri for sulfater, parabener og petroleum.

Dr K Soap Company bestsellere

I produktsortimentet fra Dr K Soap Company finder man unik og effektiv skægpleje. En af de absolutte bestsellere er Beard Tonic, der giver næring og blødhed til skægget samt virker lindrende på huden. Et andet populært produkt er Beard Soap - en skægshampoo, der skånsomt men effektivt renser skægget fri for urenheder. Sidst men ikke mindst er der Shaving Oil - en skægolie, der virker blødgørende på skæghårene samt sikrer en skånsom barbering.

Med Dr K Soap Company skægpleje får dit skæg et naturligt og perfekt udgangspunkt for at vise sig fra sin bedste og mest velplejede side!

Besøg producentens hjemmeside: Dr K Soap Company