TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
Durex er et anerkendt brand, der har 80 års
erfaring med at føre mennesker ualmindeligt
tæt sammen. Durex sortimentet tæller effektive
glidecremer og kondomer af høj kvalitet,
der tilgodeser alle behov.
0 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
Vis avancerede søgefiltre / produktguide
OM DUREX

Durex kondomer og glidecreme

Love sex

Durex er en dansk producent af kondomer og andet intimtilbehør. Durex produkter er altid produceret af højeste kvalitet samt tilgodeser forbrugernes behov og ønsker.

Historien om Durex

Durex er en dansk virksomhed, der har mere end 80 års erfaring med at bringe mennesker tæt sammen - under dynen vel at mærke. Teamet bag Durex består af passionerede og kompetente medarbejdere, der gør en dyd ud af at lytte til forbrugerens behov og mangler. Durex’ slogan, love sex, beretter om virksomhedens passion for at skabe de optimale rammer for sikker og god sex.

Durex produkterne

Durex’ produktsortiment afspejler diversitet og tilgodeser alle de behov, forbrugeren måtte have. Durex dækker over et sortiment af mange forskellige kondomer og glidecremer. Durex’ produktlinje går hverken på kompromis med kvalitet eller funktionalitet. Sikker sex er en prioritering, men lige så vigtigt er ultimativ nydelse, og dette afspejler sig i det innovative produktsortiment, der byder på lidt af hvert.

Durex bestsellere

Blandt Durex’ bestsellere ligger Durex Play Feel Intimate Lube, Durex Fetherlite Elite Condoms og Durex Pleasure Me Condoms. Play Feel Intimate Lube er en silkeblød glidecreme, der modvirker tørhed og giver de bedste forudsætninger for behagelig og sikker sex. Glidecremen øger kondomets holdbarhed og elasticitet og tilfører desuden masser af fugt til huden under brug. Fetherlite Elite Condoms er en pakke bestående af 56mm kondomer i ultra tyndt naturgummi. Kondomerne giver den bedste forudsætning for sikker beskyttelse og ultimativ nydelse samt indeholder ekstra glidecreme, der giver en god og behagelig oplevelse. Pleasure Me Condoms er 56mm kondomer produceret af naturgummi. Kondomerne er med glidecreme og med riller/dupper, der giver ekstra stimulation.

Prioriterer du sikker, men god sex, er Durex’ spændende produktsortiment det perfekte valg for dig!

Besøg producentens hjemmeside: Durex
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned