Easy Sun

Easy Sun imødekommer enhvers drøm om en smuk og solbrun kulør året rundt. Easy Sun er særligt kendt for den populære tanning spray, der giver en jævn og smuk kulør.

3 produkt(er)

Easy self tanning for everyone

Easy Suns filosofi er at skabe selvbrunere, der er nemme for alle at anvende. De skønne selvbrunere giver en smuk og naturlig sommerkulør, når solen ikke står højt på himlen.

Historien om Easy Sun

Easy Sun er en international anerkendt producent af selvbrunere, der kan anvendes af alle. Filosofien bag Easy Sun er at skabe letanvendelige selvbrunere, der gør det nemt for forbrugeren at være smuk og solbrun - hele året rundt. Easy Sun farver selv de mest triste regnvejrsdage og giver en smuk kulør, når behovet er der.

Easy Sun produkterne

Easy Suns sortiment består af lækre selvbrunere, der er nemme for alle at anvende. De effektive selvbrunere er baserede på en allergivenlig formel og kan anvendes til alle hudtyper. Selvbrunerne igangsætter en naturlig proces i hudens øverste lag, og derfor opnås en naturlig farve med en frisk og behagelig duft. Easy Suns produktlinje giver et snert af sydens sol og varme med de effektive selvbrunere til det perfekte tan-look.

Easy Sun bestsellere

Blandt Easy Suns bedst sælgende produkter ligger Self Tanning Towelette og Self Tanning Spray. Self Tanning Towelette er en skånsom selvbruner-serviet, der sikrer en smuk og naturlig kulør i op til 4 dage. Selvbruneren er baseret på en innovativ formel, der gør, at farven ikke smitter af. Self Tanning Spray er en skånsom selvbruner på sprayform. Den smarte selvbruner spray sikrer en smuk solbrun kulør med en perfekt finish.

Drømmer du om en smuk kulør året rundt, er Easy Suns letanvendelige selvbrunere det perfekte match for dig!