EasyChew

EasyChew er et dansk brand, der producerer lækre, vitamin-gummies til børn og voksne. EasyChews sortiment dækker over multivitaminer og fiskeolier, der er både sjove og sunde at spise.

2 produkt(er)

When it’s easy to be healthy

EasyChew er et nyt dansk brand, der producerer lækre vitamin-vingummibamser til børn og voksne. EasyChews sortiment dækker over multivitaminer og fiskeolier, der fremmer kroppens sundhed. Alle vitaminer er helt fri for konserveringsmidler og kunstige farve- og sødestoffer.

Historien bag EasyChew

EasyChew er et dansk brand, der blev grundlagt af dfi (dansk farmaceutisk industri a-s). Produkterne er skabt ud fra den overordnede målsætning om at fremme folkesundheden og udvikle vitaminer af allerhøjeste kvalitet. De er ligeledes blevet skabt ud fra missionen om at producere vitaminer for alle - også for dem, der har vanskeligt ved at sluge tabletter og kapsler. EasyChew er til børn og voksne, der mangler sit daglige tilskud af de vigtigste vitaminer og essentielle omega-3 fedtsyrer - eftersom det ikke er alle, der indtager nok vitaminer og fedtsyrer, er det ekstra vigtigt at supplere med EasyChews produkter. Vitaminerne og omega-3 fedtsyrerne sikrer kroppen de nødvendige næringsstoffer for at kunne fungere optimalt. EasyChew gør det nemt for alle at holde sig sunde.

EasyChew produkterne

EasyChews sortiment dækker over multivitaminer og omega-3 fiskeolier, der er kamufleret som velsmagende vingummier, som er nemme at tygge for både voksne og børn. Vitaminerne fungerer derfor godt til dem, som har svært ved at sluge almindelige piller eller vitaminer. De smager dejligt af frugt uden den trælse bismag eller sure opstød. EasyChew indeholder blot naturlige farve- og smagsstoffer, der er udledt af frugt og grønt. Produkterne er fri for kunstige sødemidler, konserveringsmidler, smags- og farvestoffer, gluten, æg og mælk. Vitaminerne er derfor velegnede til allergikere.

EasyChew bestsellers

En af de bedst sælgende EasyChew produkter er EasyChew Multivitamin m. Omega-3. Produktet sikrer kroppen de nødvendige vitaminer, så den både fysisk og mentalt kan fungere optimalt. Multivitamin-vingummien er beriget med et hav af sunde vitaminer, herunder A-vitamin, B6-vitamin, B12-vitamin, C-vitamin, D3-vitamin og E-vitamin, der er med til at vedligeholde og styrke kroppens funktioner, samt fiskeolie, som dækker det daglige behov for Omega-3. Lige i hælene på Multivitamin m. Omega-3 kommer Omega-3, der er en fiskeolie. Fiskeolien har mange vigtige funktioner for led, hjerne, hjertekredsløb og syn. Fiskeolien dækker det daglige behov for Omega-3 og for essentielle fedtsyrer som DHA og EPA. De indeholder den patenterede og mikro-indkapslede MEG-3 Omega-3 fiskeolie, der ikke bliver harsk.

Med EasyChew kosttilskud er du sikret kvalitetsrige og velsmagende produkter, der gør det nemt og sjovt at fremme din krops sundhed.