Efalock

Efalock er en tysk producent af professionelle hårartikler, der gør det nemt at style håret. Efalocks sortiment går ikke på kompromis med kvalitet og inkluderer et bredt udvalg af hårartikler som blandt andet hårnåle.

3 produkt(er)

The best quality

Efalock er et tysk brand, der har sans for kvalitet og funktionalitet. Efalocks sortiment dækker over professionelle salonprodukter, der gør det nemt at style håret samt skabe den perfekte frisure til enhver anledning.

Historien om Efalock

Efalock er en tysk virksomhed, der har været i skønhedsindustrien i mere end 60 år. Virksomheden består af passionerede og kompetente medarbejdere, for hvem kvalitet og funktionalitet er vigtige nøgleord. Efalock har slået sig fast som en anerkendt producent af professionelle salonprodukter, der er produceret af de bedste materialer, hvilket stemmer overens med virksomhedens filosofi om, at kun det bedste er godt nok til kunderne.

Efalock produkterne

Efalock råder over et bredt sortiment, der byder på de bedste og mest professionelle stylingredskaber. Efalocks produktserie tæller alt lige fra professionelle hårfarvningsredskaber, børster og kamme til elektroniske stylingapparater og accessories. Fælles for alle produkterne er, at de er skabt med en passion for at levere produkter af bedste kvalitet.

Efalock bestsellere

Blandt de bedst sælgende produkter i Efalocks produktserie ligger Duchesse Hårnåle Guld, Duchesse Hårnåle Brun og Duchesse Hårnåle sort. De smart hårnåle er produceret i forskelligt metal og fås derfor i farver, der er velegnet til forskellige hårtoner. De professionelle hårnåle gør det nemt at holde frisuren på plads i løbet af dagen og gør det muligt at skabe et hav af forskellige og flotte styles.

Ønsker du nemt at kunne style dit hår, er Efalocks produktsortiment det perfekte match for dig!