BLACK WEEKEND - SPAR MIN. 25% PÅ ALT
Se alle tilbud her

elf makeup

elf makeup er et amerikansk makeup brand, der producerer en lang række makeup- og hudplejeprodukter til alle typer og aldre. elf makeups sortiment dækker over kvalitetsrige produkter til budgetvenlige priser.

1 til 36 af 137

Side

af 4

Side

af 4

Beauty that comes from within

elf makeup er et amerikansk makeup brand, der producerer en lang række makeup- og hudplejeprodukter til alle typer og aldre. elfs sortiment dækker over kvalitetsrige produkter, lige fra forskellige typer mascaraer, concealere, falske øjenvipper og til meget mere. Der er noget for enhver smag til budgetvenlige priser.

Historien bag elf makeup

e.l.f. makeup er grundlagt i juni 2004 i New York af Scott-Vincent Borba og Joseph Shamah, og som navnet indikerer, leverer de produkter til hele ansigtet - e for eyes, l for lips og f for face. elf makeup inspireres af originalitet, ligesom deres vision er at kunne øge kvinders lyst til at være innovative og legende i deres makeup-brug - helt uden det behøver at koste en formue - alle produkter har overkommelige priser, så alle kan være med. En af elfs målsætninger er nemlig at kunne lave produkter, som kan bruges af alle, og som er tilgængelige for alle.

elf makeup produkterne

elf makeup dækker over et bredt sortiment med produkter til alle. Forskellige produkter inden for flere produktkategorier gør, at det er muligt at finde et produkt, som passer netop dig, din hudtone og din hudtype. Med en komplet linje af makeup og professionelle værktøjer såsom makeup børster, mascaraer, foundations og meget mere, er det ikke nødvendigt at gå på kompromis - elf makeup leverer alt, hvad du skal bruge for et smukt komplet makeup look. elf makeup er ligeledes kendetegnet ved at være opmærksomme på sine produkters ingredienser, hvilket gør, at flere af produkterne er fri for alkohol, olie, parabener, phthalater og sulfater. Endvidere er alle produkterne veganske og cruelty free, mens nogle beskytter huden mod solens uv-stråler.

elf makeup bestsellers

En af elf makeups bestsellers er BB Cream Broad Spectrum SPF 20, som er en farvet BB creme, der blødgør, fugtgiver og beskytter huden. BB cremen udjævner hudtonen med en naturlig farve, minimerer ansigtets fine linje samtidig med, at den også virker plejende på huden. Et andet af elfs bedst sælgende produkter er Lip Plumping Gloss, der giver læberne fylde og volumen. Lipglossen tilfører næring og fugt, så de fremstår smukke og velplejede, mens læberne får en flot naturlig farve med masser af shimmer.

Med elf makeup er du sikret effektive og kvalitetsrige produkter, der gør det nemt og budgetvenligt at fremme din skønhed.