BLACK WEEKEND - SPAR MIN. 25% PÅ ALT
Se alle tilbud her

Elizabeth Arden

Elizabeth Arden er en af de førende producenter i skønhedsindustrien. Elizabeth Arden dækker over kosmetik- og hudplejeprodukter, der skaber et smukt, velplejet og naturligt resultat hver gang.

1 til 36 af 58

Side

af 2

Side

af 2

To be beautiful is the birthright of every woman

Elizabeth Arden er en international virksomhed, der banede vejen for skønhedsindustrien med innovative kvalitetsprodukter, der lægger vægt på at pleje huden fremfor at skjule den.

Historien om Elizabeth Arden

Elizabeth Arden er et international kosmetik- og hudplejebrand, der blev lanceret af den amerikanske kvinde Elizabeth Arden. Elizabeth åbnede i 1910 sin første ’Red Door’ skønhedsklinik på Fifth Avenue i New York og begyndte derefter at opbygge et af verdens allerførste kosmetikbrands. I løbet af 30’erne havde Elizabeth Arden åbnet ’Red Door’-saloner i størstedelen af alle de store modebyer, og i 1946 blev hun den første kvinde, der kom på forsiden af Time Magazine.

Elizabeth Arden sortimentet

Elizabeth Arden var en legendarisk entreprenør, der åbnede op for hele skønhedsindustrien med hendes innovative produkter. Hele hendes liv levede hun efter mantraet: ’at være smuk er enhver kvindes fødselsret’. Alle hendes produkter er skabt ud fra den synsvinkel, at de skal være til gavn for huden og ikke skjule den, derfor er hudpleje kernefokus i Elizabeth Arden-serierne. I dag er Elizabeth Arden et verdenskendt brand, der er anerkendt for sit engagement i innovation, kvalitet og dygtighed - dette har altid været og forbliver virksomhedens sjæl og identitet.

Elizabeth Arden bestsellere

Et af de bedst sælgende produkter i serien er kult-klassikeren Eight Hour Cream Skin Protectant - en prisvindende hudcreme med alverdens anvendelsesmuligheder. Cremen plejer tør hud i op til 8 timer, beroliger hudirritationer og rødmen, holder brynene på plads, giver fugt til neglebåndene, blødgør fødderne samt lindrer solskader. Et andet populært produkt er Eight Hour Cream Lip Protectant Stick SPF 15. Læbepomaden tilfører masser af fugt til læberne, så de forbliver silkebløde og velplejede uanset vind og vejr. De to produkter er Elizabeth Ardens klassiske produkter og er helt klart værd at prøve.

At være smuk er enhver kvindes fødselsret, og med Elizabeth Ardens skønne produkter, kan du opnå lige præcis det look, du ønsker med et smukt, naturligt resultat!

Besøg producentens hjemmeside: Elizabeth Arden