ENVI

Med Envis lækre stylingprodukter får du effektivitet, kvalitet og blide ingredienser som går op i en højere enhed, så både mænd og kvinders selvtillid fremmes med lækkert hår, der holdes på plads hele dagen.

3 produkt(er)

Danish and vegan hairstyling for men and women

ENVI Styling står bag en serie med danske produkter til hårstyling. Effektivitet, kvalitet og blide ingredienser går op i en højere enhed, så mænd og kvinders selvtillid fremmes med lækkert hår, der holdes på plads hele dagen med god samvittighed.

Historien bag ENVI Styling

ENVI Styling er et dansk brand, der leverer stylingprodukter i topklasse, så enhver mand eller kvinde har rig mulighed for at skabe en professionel hårstyling derhjemme. Bag ENVI ses tydeligt en stærk holdning til både kvalitet og ingredienslisten – produkterne opfylder ønsket om effektivitet, men er samtidig så milde, at man ikke skal være nervøs for allergifremkaldende eller hormonforstyrrende stoffer. Hårprodukterne indeholder kun det bedste og er udviklet med nøje udvalgte ingredienser, er fri for parabener, er dermatologisk testet og er godkendt til brug i grønne saloner. ENVIs produkter er udviklet med en klar vision om, at håret ikke kun skal sidde godt men også samtidig have beskyttelse, og derfor giver alle hårvoksene fra ENVI UV-beskyttelse, så håret beskyttes mod unødigt slid fra solens skadelige stråler.

ENVIs sortiment

De populære hårvokse fra ENVI Styling er alle veganske og udviklet i Danmark. I Sortimentet findes tre udgaver af hårvoks; en lervoks, en fibervoks og en pastevoks. Hårvoksserien fra ENVI Styling er til både mænd og kvinder, og der er noget til enhver smag, uanset om man foretrækker stærkt hold eller medium hold, shine eller en matteret overflade. Hårprodukterne vidner om, at der er kræset for detaljerne og de har en lækker, cremet tekstur, der er let at arbejde ind i håret og giver et smukt og ikke mindst naturligt resultat. Voksene vaskes derudover let ud af håret, og de afstiver ikke, så håret let kan gen-styles i løbet af dagen. Hårvoksene har en anti-allergisk skøn og mild duft af agurk, der giver en forfriskende følelse af eksklusivitet og en behagelig fornemmelse hele dagen igennem.

ENVIs bestsellere

Alle ENVIs hårvokse sælger rigtig godt og har en masse trofaste kunder. Den bedst sælgende er pastevoksen ENVI Styling Paste – Greed, der har en dejlig, let tekstur og giver medium hold samt en naturlig glans til håret. Dernæst er fibervoksen ENVI Molding Fiber Wax – Pride utroligt populær, og lige i hælene følger lervoksen ENVI Clay Wax – Jealousy. Fibervoksen tilfører en masse volumen og tekstur til håret og har et stærkt hold og let shine. Lervoksen er meget medgørlig og har et stærkt, fleksibelt hold, der holder frisuren på plads hele dagen og samtidig giver stylingen en flot, mat finish.

ENVI gør hårstyling simpel, og det bliver ikke lettere at skabe pjuskede frisurer med en masse tekstur, volumen og definition.