Gratis levering på køb over 199 kr. med koden BV-FRIFRAGT

Everneed

Everneed er et dansk brand, der producerer kvalitetsrige hårartikler til både børn og voksne. Everneed er kende- tegnet ved sit moderne og feminine twist. Sortimentet dækker over elastikker, spænder og hårbøjler, der giver den perfekte håropsætning.

1 til 36 af 63

Side

af 2

Side

af 2

Modern and feminin

Everneed er et dansk brand, der producerer hårartikler til både børn og voksne. Everneed står for god kvalitet til overkommelige priser og er kendetegnet ved sit moderne og elegante twist.

Historien bag Everneed

Everneed har siden 2016 produceret hårartikler, tøj, smykker og andre accessories. Deres mål er at tilbyde de nyeste trends på markedet, mens deres gennemgående design er inspireret af den skandinaviske minimalisme samt det feminine og legesyge look. Deres vision er at levere lækre og kvalitetsrige produkter til overkommelige og fornuftige priser.

Everneed produkterne

Everneeds sortiment hos billigvoks.dk spænder fra elastikker, spænder og klemmer til hårbånd og -bøjler. Produkterne er stilrene og feminine, mens deres designs er med enkle toner og mønstre. Produkterne følger de nyeste trends på markedet, samtidigt med at Everneed tilbyder helt basale og klassiske elastikker og spænder. Sortimentet tilfredsstiller dermed enhvers behov.

Everneed bestsellers

Blandt Everneeds bestsellers finder vi Lina Cirkelspænde Small Sort, der er et minimalistisk smukt hårspænde i en cirkelform, som fungerer perfekt til simple håropsætninger. Hårspændet giver fuld kontrol over håret, så det holdes på plads hele dagen igennem. Spændet har en smuk sort farve og giver opsætningen et moderne og feminint udtryk i håret. En anden bestseller er Små Silikone Elastikker Klar, der er en pakke med ca. 100 små hårelastikker, som sidder stabilt og sikkert i håret uden at glide ud. Elastikkerne er bløde, fleksible og skånsomme mod håret, og er derfor ideelle at anvende til børn og unge. Elastikkerne kommer i en transparent farve, der nemt skjules i håropsætninger.

Ønsker du at iføre dig smarte og moderne hårartikler, der følger tidens trends, og som ikke går på kompromis med kvalitet, så er Everneeds produkter uden tvivl det perfekte valg for dig.