By Falengreen

By Falengreen er et dansk brand, der producerer sunde og allergivenlige hårprodukter til hele familien. By Falengreens sortiment spænder lige fra forskellige typer shampoo og balsam til hårstylingsprodukter som hårsprays, voks og serums.

10 produkt(er)

Care for you, for the environment, and for the next generation

By Falengreen producerer sunde og miljøbevidste hårprodukter til hele familien, også til babyen som ikke tåler allergifremkaldende og skadelige stoffer. By Falengreen leverer alt lige fra shampooer og balsam til hårstylingsprodukter som hårsprays, voks og serums i allerhøjeste kvalitet.

Historien bag By Falengreen

By Falengreen er et dansk brand, der blev grundlagt i 1999 med ambitionen om at være det sundeste valg i blandt hårprodukter. Kvalitet har været nøgleordet, siden brandet startede. Gennem årene har brandet udviklet sig til at tilbyde den bedste certificeret serie til professionelt brug, ligesom de har fokuseret på at skabe produkter uden allergifremkaldende og andre skadelige stoffer. By Falengreen har siden dag 1 produceret grønne produkter - produkter som tager højde for miljøet og produkter med bæredygtige emballager - med andre ord, de producerer hårprodukter med omtanke for kunden, for miljøet og for den fremtidige generation.

By Falengreen produkterne

By Falengreens sortiment består af hårprodukter i aller højeste kvalitet. Brandet går ikke på kompromis med kvalitet, når de skaber naturlige, miljøvenlige og allergivenlige produkter. Produkterne er alle effektive at bruge til de formål, de hver især har. Alle produkter er uden silikone og parabener og i bæredygtige emballager. Alle produkter kan benyttes af hele familien.

By Falengreens bestsellers

Et af By Falengreens bedstsælgende produkter er Shampoo No. 2, der er en luksus, parfumefri shampoo, som tilfører volumen og pleje. Shampooen sørger for en god fugtbalance i håret, så den efterlader håret med en sund og velplejet finish. Shampooen er farvebeskyttende og særlig velegnet til fedtet hår og hovedbund. En anden bestseller er Serum No. 11, som er en luksus, parfumefri serum, der skånsomt plejer, fugter og styler håret. Serummet gør håret mere håndterbart og gør stylingen lettere ved blandt andet at reducere små flyvske hår. Serummet giver mange muligheder og kan anvendes som både krøllecreme, opretholdelse af glattet hårs struktur, til styling ved flet og opsætning, samt til at mindske kløe eller tørre områder i hovedbunden - alt i alt en fantastisk serum til mange formål.

Så drømmer du om velplejede og sunde lokker, er hårplejeprodukterne fra By Falengreen det helt perfekte valg for dig!

Besøg producentens hjemmeside: byfalengreen.dk