Fejic Japan

Fejic er et luksuriøst brand, der producerer varme- resistente og langtidsholdbare stylingprodukter i kulfibre. Fejic dækker over et sortiment af kamme, der bruges af professionelle og frisører verden over.

2 produkt(er)

Style and design

Feijc Japan er et japansk/fransk brand, der producerer frisørprodukter, hvor kvalitet og funktionalitet vægtes højt. De stilrene produkter er produceret af de bedste materialer, der sikrer en skånsom og behagelig håndtering af håret.

Historien om Fejic Japan

Fejic Japan er en japansk/fransk virksomhed, der blev grundlagt i 1985. Med mere en 30 års erfaring er virksomheden i dag et velkendt og anerkendt brand, der har et mål - nemlig at producere stylingprodukter af højeste kvalitet og i et stilrent design. Filosofien bag Fejic Japan er at vise den absolut bedste side af Japan med kreativitet, stil og innovation som nøgleord. Innovation er et centralt ord i Fejic Japans tilblivelsesproces, hvilket også afspejler sig i de attraktive produkter, der imødekommer den japanske kreativitet og kvalitetsbevidsthed.

Fejic Japan produkterne

Fejic Japan byder på et sortiment, der rummer eksklusive og stilrene frisørredskaber skabt af de bedste materialer. Produktlinjen tæller blandt andet professionelle sakse, kamme og barberingsredskaber. Fælles for alle produkterne er, at de er et resultat af en innovativ tankegang med fokus på kvalitet, funktionalitet og bæredygtighed. De innovative kamme er produceret af karbon fibre, der sikrer en lang holdbarhed, fleksibilitet og et anti-statisk resultat.


Fejic Japan bestsellere

Blandt de bedst sælgende produkter i Fejic Japans sortiment ligger Carbon Comb No. 212 og Carbon Comb No. 274. Fejic Japan Carbon Comb No 212 er en eksklusiv stylingkam, der er yderst skånsom mod håret. Kammen er produceret i karbon, der har et væld af gode egenskaber for håret. Carbon Comb er ideel til styling eller klipning. Fejic Japan Carbon Comb No. 274 er en stylingkam, der gør det nemt at style håret samt at rede det igennem. Den effektive kam er skånsom mod håret og kan desuden anvendes som klippekam.

Ønsker du nemt og smertefrit at kunne style dit hår, er Fejic Japans produkter det perfekte valg for dig!