Girlz Only

Girlz Only har skabt en populære linje af virkningsfulde tørshampooer med skønne dufte. De populære tørshampooer i Girlz Onlys sortiment gør det nemt at skabe et rent look mellem hårvaske.

6 produkt(er)

For healthy, beautiful hair between washes

Girlz Only er en serie af skønne tørshampooer, der renser og genopfrisker håret mellem hårvaske. Girlz Only sortimentet tilgodeser alle hårtyper og behov og byder desuden på skønne duftvarianter, der efterlader håret velduftende.

Historien bag Girlz Only

Bag brandet, Girlz Only, gemmer der sig en mangeårig fortælling, som er skrevet af virksomheden, Alfred Franks & Bartlett PLC, forkortet AFB, der står bag det populære Girlz Only brand. AFB så første gang dagens lys tilbage i 1918, og siden da har virksomheden vundet indpas på markeder verden over. AFB beskæftiger sig i dag med flere forskellige produktområder, herunder personlig pleje og skønhed, og man kan derfor roligt sige, at Girlz Only er et solidt brand, der er bygget op omkring et indgående kendskab til skønhedsindustrien. Girlz Only har siden etableringen høstet stor anerkendelse for deres serie af effektive tørshampooer, der kommer i forskellige duftvarianter, og som gør det nemt at genopfriske frisuren mellem hårvaske.

Girlz Only sortimentet

Girlz Only dækker over et velovervejet sortiment af skønne og virkningsfulde tørshampooer, der giver håret et sundt og velplejet look mellem hårvaske. De forskellige Girlz Only dryshampoo varianter tilgodeser alle hårtyper, så det perfekte match findes, hvad enten man har fint, kraftigt, lyst eller mørkt hår. Girlz Only producerer tørshampooer med farvepigmenter, så man undgår hvide plamager i håret samt ekstra volumengivende tørshampooer til dem, der elsker at pifte looket op med en masse fylde og glamour.

De førende Girlz Only bestseller

Det kan være svært at vælge mellem de populære Girlz Only tørshampooer, men på den absolutte bestsellerliste finder man Dry Shampoo XXL Volume Plus, Dry Shampoo Dawn til Dusk, Dry Shampoo Hazy Days og Dry Shampoo For Light And Blonde Hair. Girlz Only Dry Shampoo XXL Volume Plus renser lokkerne og tilfører ultra-meget volumen for et glamourøst look, mens Girlz Only Dry Shampoo Dawn til Dusk og Hazy Days begge har en skøn og forførende duft, der opfrisker håret mellem hårvaske. Tørshampooerne absorberer desuden overskydende olier for et rent look. Girlz Only Dry Shampoo For Light And Blonde Hair er, som navnet antyder, en tørshampoo til lyst hår. Shampooen er beriget med lyse farvepigmenter, og den efterlader derfor inden plamager i blondt hår. Alle de skønne Girlz Only tørshampooer fordeles let i håret og har en øjeblikkelig virkning.

Genopfrisk frisuren mellem hårvaske med disse skønne tørshampooer fra Girlz Only.