Gold

Gold er et dansk brand, der skaber eksklusive hårprodukter til pleje og styling. Alle produkter i Golds sorti- ment er frie for parabener, skabt af de bedste ingredienser samt udviklet med respekt for miljøet.

29 produkt(er)

An indulgence of innovative & functionable products

Gold er et dansk brand, der skaber multifunktionelle og eksklusive hårprodukter, der giver luksuriøs pleje samt optimale stylingmuligheder.

Historien om Gold

Gold er skabt i København af de to internationalt anerkendte hårstylister Victor Moreno og Marco. De har begge rejst verden rundt og stylet de kendte blandt andet i Hollywood og London. Moreno og Sharif er en garanti for kvalitet og et luksuriøst look. Sammen besluttede de at føre deres kunnen ud til kunderne via deres egen produktserie, der blev skabt i et tidsløst og eksklusivt design helt i virksomhedens ånd. Gold kombinerer function med fashion for at give forbrugeren de mest optimale pleje- og stylingprodukter.

Gold produktsortiment

Filosofien bag Golds hårprodukter er ikke kun, at de skal være luksuriøse og virkningsfulde. De skal ligeledes være skabt med respekt for miljøet og med de bedste ingredienser, ligesom Golds produkter er fri for parabener. Naturen spiller en stor rolle i udviklingen af produktsortimentet, og man vil altid finde en overvægt af naturlige indholdsstoffer samt gode egenskaber i hårprodukterne.

Gold bestsellere

Moreno og Sharif har bevidst valgt, at deres produktsortiment skal være relevant frem for vidtrækkende. Derfor har stylingprodukterne flere anvendelsesmuligheder alt efter på hårtype og ønsket resultat. Blandt de bedst sælgende Gold-produkter finder man Gold Texturizing Spray. Dette er en unik sprayvoks, der effektivt tilfører tekstur og fylde til frisuren. Sprayen giver desuden god kontrol og en naturlig finish til håret.

Så ønsker du eksklusiv hårpleje uden at gå på kompromis med miljøhensyn og ingredienser, er Golds luksuriøse sortiment ideelt for dig!

Besøg producentens hjemmeside: Gold