TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
Golden Argan er et dansk brand, der
producerer den populære, rene og
økologiske arganolie, der er på alles
læber, når der snakkes skønhed.
Golden Argans økologiske olie er
ideel til både håret og huden.
1 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
Vis avancerede søgefiltre / produktguide
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 30 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

UDGÅET
UDSOLGT
OM GOLDEN ARGAN

Golden Argan arganolie

100% clean and ecological

Golden Argan er et nyt, dansk brand, der med et enkeltstående, men unikt produkt, tordner frem på det danske marked. Golden Argan Økologisk Argan Olie er en unik olie til både håret og huden.

Historien om Golden Argan

Golden Argan er en nyopstartet dansk virksomhed, der er blevet skabt på baggrund af den store efterspørgsel på det ”flydende guld” - nemlig den populære arganolie, der har et væld af gode egenskaber. Brandnavet er simpelt og henviser til det enestående produkt, der er det eneste i virksomhedens produktsortiment. Golden Argan blev stiftet i 2015 og har på rigtig kort tid vindet indpas på det danske marked. Golden Argan leverer enestående kvalitet, og virksomheden er i fortsat rivende udvikling.

Golden Argan produkterne

Golden Argan råder over ét enkelt produkt, nemlig den 100% naturlige og allergivenlige arganolie, der hverken indeholder parabener eller parfume. Der skal kun ét perfekt produkt til at skabe en succes, og Golden Argan er hurtigt blevet et vellidt produkt samt en del af nutidens trends inden for skønhed.

Golden Argan bestsellere

Golden Argan Økologisk Argan Olie er, som navnet antyder, en 100% naturlig og økologisk arganolie med et væld af gode virkninger på både hud og hår. Den effektive olie efterlader huden smidig og silkeblød og har desuden en god anti-age virkning. Den økologiske olie kan også anvendes som hårolie, der efterlader håret smukt, velplejet og beskyttet. Golden Argan Økologisk Argan Olie er intet mindre end en sikker vinder.

Drømmer du om smuk hud og velplejet hår, er Golden Argans økologiske arganolie det perfekte match for dig!
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned