MÆRKER
TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
Håbets Tur er en forening, der via
donationer giver kræftramte et håb
om, at der venter et liv forude trods
en uhelbredelig diagnose. Ved køb
af de eksklusive tasker går beløbet
ubeskåret til Håbets Turs legatpujle
- og du er med til at sende en kræft-
ramt ud på Håbets Tur for at finde
alternative behandlingsmetoder.
4 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 30 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

OM HåBETS TUR

Håbets Tur Tasker

Alle fortjener et håb

Håbets Tur er en lille forening, der arbejder for en stor sag; nemlig at give alle et håb om, at der venter et liv forude. Foreningen har derfor produceret fine, små tasker, der støtter den gode sags tjeneste, fordi overskuddet går til en legatfond for kræftramte mennesker, der er blevet opgivet af det danske sundhedssystem.

Historien bag Håbets Tur

Bag foreningen, Håbets Tur, gemmer sig en unik og rørende fortælling om stifteren, Jes Jensen, og hans kone, Karina, og deres liv, der ændrede sig for altid – i et splitsekund – da hun fik konstateret uhelbredelig kræft på en november dag i år 2015. Dér, på Ontologisk afdeling i Aarhus, startede kampen mod slutningen, og ligeledes startede begyndelsen på noget nyt; nemlig Håbets Tur. Jes og Karina ville ikke acceptere den skæbne, der var blevet givet deres familie, og Karina var derfor opsat på at få alternativ behandling i udlandet. Med hjælp fra familie, venner og bidragsydere drog familien derfor til Schweiz for at realisere ønsket om en ny begyndelse. Men kræften havde allerede taget for hårdt fat, og i juni måned i år 2016 tabte Karina kampen mod kræften. Siden da har hendes ønske om at hjælpe andre, der er blevet opgivet af det danske sundhedssystem, med at finde alternative behandlingsmetoder, dog levet videre gennem hendes mand, Jes Jensen. Filosofien bag foreningen er derfor at give alle mennesker et håb – et håb om, at der stadig findes et liv forude, som skal leves trods en uhelbredelig diagnose.

Håbets Turs støtteprodukter

Håbets Tur har skabt en unik produktlinje af smukke clutches og punge, der giver håb til kræftramte mennesker, der er blevet opgivet af det danske sundhedsvæsen, heraf mottoet: alle fortjener et håb. Alt overskud fra salget af taskerne går nemlig direkte til Håbets Tur legatpulje, der hjælper mennesker som Karina med at realisere drømmen om alternativ behandling og drømmen om at genvinde livskvalitet. Denne legatpulje er derfor tilgængelig for mennesker, der søger hjælp til at komme ud på ’Håbets Tur’, og du er derfor hjertelig velkommen til at ansøge om dette legat, hvis du selv står, eller hvis du kender en, der står i Karinas sted.

Støt Håbets Tur

Du kan støtte Håbets Tur – og et godt formål – ved at købe en af de smukke tasker fra det unikke sortiment. Taskerne kommer i to forskellige størrelser og i henholdsvis sort og grå. De er producerede i lækre, bløde materialer, der skaber en tidløs og diskret finish. Den fine clutch har et væld af anvendelsesmuligheder, og kun fantasien sætter grænser for, hvordan du ønsker at anvende den. Du kan også støtte Håbets Tur direkte ved at indbetale et beløb via. Mobilepay. Læs mere på producentens hjemmeside

Ønsker du at støtte en unik fortælling ved at forkæle dig selv med lækre tasker, skal du helt sikkert tage et kig på Håbets Turs sortiment.
Besøg producentens hjemmeside: haabetstur.dk
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned