Spar 30% på Gummies lige nu - >> Se udvalget <<

Hairway

Hairway er et tysk brand, der producerer professionelle frisørprodukter af høj kvalitet. Hairway’s sortiment tæller alt lige fra hår- børster, hårnåle og frisørsakse til effektive hårtrimmere.

1 produkt(er)

Når kvalitet og pris mødes

Hairway er indbegrebet af tysk effektivitet - brandet skaber anvendelige produkter af høj kvalitet til en god pris.

Historien om Hairway

Hairway er et tysk, verdensomspændende brand under Huebert und Krieger GmbH med over 15 års erfaring inden for produktion af kvalitetsprodukter til professionel salonbrug. Produkterne henvender sig til frisører og stylister, men det simple design gør, at de kan bruges af alle.

Hairway produkterne

Brandet Hairway har specialiseret sig i at producere alt fra stole og spejle til børster, sakse og professionelle hårtrimmere. Filosofien bag Hairway er ”Everything from one source” - hvilket vil sige, at alt hvad du finder i en frisørsalon, finder du også i Hairways sortimentet. Hairway samarbejder med en lang række frisører, der har høje krav til materiale, praktisk anvendelighed og design. Det er derfor sikkert, at man med produkterne fra Hairway får et professionelt, gennemtestet redskab af højeste kvalitet.

Hairway bestsellere

Hairways produkter er simple og effektive med et eksklusivt tvist. Et af de mest populære produkter er Iramoto Lux Professional Hårtrimmer. Trimmeren er nem at anvende, og den giver en knivskarp, præcis trimning. Trimmeren kan regulere hårlængden, hvilket giver en flot, professionel finish. Hårtrimmeren kommer desuden i en eksklusiv, praktisk metalkuffert.

Visionen om at forene høj kvalitet med overkommelige priser er lykkedes for brandet Hairway, hvilket tydeligt ses i deres professionelle produkter!