Helena Rubinstein

Helena Rubinstein er navnet på en inspirerende kvinde og et ikonisk brand, der har revolutioneret skønhedsbranchen. Helena Rubinstein producerer skønhedsprodukter til kvinder, og især de hendes mascaraer er elsket af mange.

16 produkt(er)

Make the most of women’s beauty

Helena Rubinstein er ikke alene en inspirerende og stærk forretningskvinde, men også et ikonisk brand, der har produceret skønhedsprodukter til kvinder.

Historien bag Helena Rubinstein

Helena Rubinstein blev født i en ghetto i Krakow i 1872, og derfor var det imod alle odds, at hun senere hen skulle blive kvinden bag et af de mest ikoniske brands, der har eksisteret i nyere tid. Bag brandet, Helena Rubinstein, også kendt under forkortelsen, HR, ligger en unik fortælling om en ung kvinde, der ikke lod noget stå i vejen for sine drømme. Helena Rubinstein tog til Australien i en alder af 22 år, og med sig i bagagen havde hun sin mors ansigtscreme, som moderen i al hemmelighed havde smuglet ned i hendes taske inden afrejse. Da hun kom til Australien begyndte mange at beundre hendes smukke, rene glød, og der gik ikke længde, før man begyndte at efterspørge hendes skønhedstips. I 1902 åbnede hun sin første skønhedssalon, Valaze House of Beauty, og derefter tog brandet, Helena Rubinstein, fart. Hun selv døde i 1965 i en alder af 93 år, men brandet har sidenhen levet videre i bedste velgående, og det betragtes i dag som et af de mest ikoniske brands inden for skønhedsbranchen.

Helena Rubinstein produkterne

Helena Rubinsten dækker over et bredt sortiment af hudpleje- og skønhedsprodukter til kvinder, og bag brandet lever filosofien ”beauty as an art of living”, hvilket er i tråd med Helena Rubinsteins egen fortolkning af livet og skønhed. Helena Rubinstein revolutionerede skønhedsbranchen med, da hun introducerede cremer udviklet til specifikke hudtyper. I dag består sortimentet af et velovervejet udvalg af hudplejeprodukter og skønhedsprodukter, herunder de berømte og karakteristiske HR mascaraer, der er at finde i enhver kvindes kosmetikpung.

Helena Rubinstein bestsellere

Med Herômes imponerende og populære sortiment kan det være svært at udpege favoritterne. Men skal man favorisere, finder man blandt andet den populære Herôme Nail Hardener Strong på listen over bestsellere. Nail Hardener Strong fra Herôme er en effektiv neglehærder, der styrker neglene samt beskytter dem imod knæk og skader. Resultatet er smukke og stærke negle i løbet af bare 14 dage. En anden bestseller i Herômes sortiment er Natural Nail Whitener – en transparent lak, der effektivt dækker misfarvede negle samt giver et manicurelook, som kom man lige fra neglesalonen.

Ønsker du smukke og velplejede negle, som kom du lige fra neglesalonen, skal du bestemt tage et kig på Herômes fantastiske sortiment af neglepleje-produkter.

Helena Rubinstein bestsellere

Det bedst sælgende produkt i Helena Rubinsteins sortiment er den berømte Lash Queen Feline Blacks Mascara – en nærmest ikonisk mascara, der giver lange, fyldige vipper ved første strøg. HR Mascaraen løfter og adskiller vipperne og tilfører masser af dybde for et dragende og intenst look. Lige i hælene på Lash Queen Feline Blacks Mascara kommer Helena Rubinstein Lash Queen Fatal Blacks Mascara, der giver masser af volumen ved første strøg. En anden bestseller i sortimetet er HR Nudit Anti-Perspirant Roll-On Deodorant, som er en blid deodorant, der efterlader en forførende og sensuel duft af citrusblomster.

Helena Rubinsteins sortiment er det perfekte match for dig, hvis du leder efter den perfekte mascara til netop dine ønsker.

Besøg producentens hjemmeside: Helena Rubinstein