Husk

Filosofien bag Husk er at hjælpe flere mennesker med at opnå velvære i top samt en god mavefornemmelse hver dag. Husk råder over et bredt sortiment af blandt andet frøskaller og fibre, der har en dokumenteret effekt på krop og sjæl.

6 produkt(er)

Få en god mavefornemmelse

Husk er en dansk producent af kosttilskud, der hjælper med til at skabe en god mavefornemmelse hos flere mennesker.

Historien om Husk

Husk er en dansk virksomhed, der blev grundlagt i 1979 under navnet W. Ratje Frøskaller ApS af Esther og Werner Ratje. I 2015 blev det familieejede firma solgt til Orkla Care, der i dag viderefører de velkendte Husk-produkter. Missionen bag Husk var at hjælpe flere mennesker med at få en god mavefornemmelse hver eneste dag. Når maven er i uorden giver det dårlig trivsel, og det kan medføre problemer andre steder i kroppen. Med produktlinjen Husk kan man få en velfungerende mave samt en krop i sund balance, hvilket giver større velvære.

Husk produktsortiment

Werner Ratje opdagede ved et tilfælde, at Psyllium frøskaller havde en ekstremt gavnlig virkning på maven - og sådan kom det brede produktsortiment Husk til verden. Teamet bag Husk-produkterne holder sig konstant opdateret på den nyeste forskning inden for området, og i dag anbefales Husk af mange læger, speciallæger og diætister rundt omkring i Danmark. Husk blev godkendt som et virkningsfuldt naturlægemiddel i 1996 til brug ved diarré, forstoppelse, irritabel tyktarm og forhøjet kolesterol. Produktsortimentet består af forskellige produkter, der alle er baseret på de naturlige Psyllium loppefrøskaller. I sortimentet finder man både den originale Husk-pakke samt Husk Fibre, der er tilsat smag, så de er nemmere at indtage.

Husk bestsellere

Blandt de bedst sælgende Husk-produkter finder man Husk-Psyllium Fibre med Lemon eller med Solbær. Husk Psyllium-Fibre er et naturlægemiddel med adskillige gavnlige egenskaber. De mange fibre i Husk forbliver i tarmene i stedet for at blive fordøjet med det samme, hvilket holder maven i god form. Psyllium-Fibre er et naturligt produkt, der stammer fra den indiske plante Plantago Ovata. Naturlægemidlet er beriget med 85% fibre, der hjælper med at opretholde en naturlig tarmflora. Fibrene er helt naturlige og indeholder ingen kunstige tilsætningsstoffer. Denne udgave er fint pulveriseret og har en frisk smag af citron eller solbær - alt efter smag og behag.

Ønsker du en sund tarmflora, er de anerkendte produkter fra Husk din ultimative løsning for en god mavefornemmelse - hver dag!

Besøg producentens hjemmeside: Husk