IdHAIR Colour Bomb

IdHAIR Colour Bombs er nogle af markedets mest populære farvebomber. IdHAIR Colour Bombs genopfrisker effektivt hårfarven imellem frisørbesøgene, og så er alle produkterne frie for parabener.

11 produkt(er)

Why settle for less - be original

Id Hair er en dansk virksomhed, der producerer nogle af markedets mest populære hårprodukter, der matcher frisørernes og forbrugernes behov.

Historien om IdHAIR

IdHAIR Company er en dansk virksomhed, der blev grundlagt i 1986 af Preben Munch. Virksomheden startede ud med at lancere den kendte id-hårvoks og fik sidenhen vokseværk. Id HAIR udvidede med opkøbet af virksomheder i Sverige, Norge, Finland og Storbritannien. Eksporten løftede sig også, og i dag distribueres IdHAIR i mere end 15 lande verden over.

IdHAIR's sortiment

IdHAIR en velanset og dynamisk virksomhed med fremsynethed som grundkoncept. Virksomheden har som målsætning at kunne tilbyde markedets bedste hårprodukter til frisørerne samt at hjælpe frisørerne med at kunne tilbyde kvalitetsprodukter til deres kunder. Sortimentet dækker over mange forskellige produkter med alt lige fra professionelle hårfarver til pleje- og stylingprodukter.

IdHAIR Colour Bomb bestsellere

Blandt IdHAIR Colour Bomb’s bedst sælgende produkter finder man Colour Bomb Hot Chocolate, Colour Bomb Fire Red samt Colour Bomb Cold Silver. Id HAIR Color Bomb Hot Chocolate er en farvegenopfriskende balsam, der er beriget med små farvepigmenter. Den unikke farvebombe giver brunt hår en mere intens farve og blankhed. Colour Bomb Fire Red er en farvebombe, der forstærker farven og intensiteten i rødt hår. Farvebomben er desuden beriget med keratin, der virker genopbyggende på skadede hårstrå, så håret fremstår sundt og fyldigt. Colour Bomb Cold Silver er en farvebombe, der er særlig udviklet til platinblondt eller helt lyst hår. Alle farvebomberne er desuden frie for parabener.

Ønsker du at vedligeholde din skønne hårfarve imellem frisørbesøg, er Id HAIR Colour Bombs uden tvivl din perfekte løsning!


Besøg producentens hjemmeside: IdHAIR Colour Bomb