IdHAIR Elements

IdHAIR Elements matcher frisørernes og forbrugernes behov for kvalitetsprodukter. IdHAIR Elements er en serie af populære pleje- og stylingprodukter, der er baseret på naturligt, nordisk bomuld samt fri for parabener og allergene parfumer.

22 produkt(er)

Why settle for less - be original

Id Hair er en dansk virksomhed, der producerer nogle af markedets mest populære hårprodukter, der matcher frisørernes og forbrugernes behov.

Historien om IdHAIR

IdHAIR Company er en dansk virksomhed, der blev grundlagt i 1986 af Preben Munch. Virksomheden startede ud med at lancere den kendte id-hårvoks og fik sidenhen vokseværk. Id HAIR udvidede med opkøbet af virksomheder i Sverige, Norge, Finland og Storbritannien. Eksporten løftede sig også, og i dag distribueres IdHAIR i mere end 15 lande verden over.

IdHAIR Elements’ sortiment

IdHAIR en velanset og dynamisk virksomhed med fremsynethed som grundkoncept. Virksomheden har som målsætning at kunne tilbyde markedets bedste hårprodukter til frisørerne samt at hjælpe frisørerne med at kunne tilbyde kvalitetsprodukter til deres kunder. Sortimentet dækker over mange forskellige produkter med alt lige fra professionelle hårfarver til pleje- og stylingprodukter. IdHAIR Elements er en serie, der er baseret på naturligt, nordisk bomuld. Bomuldens fantastiske egenskaber leverer vægtløs næring til håret samt virker mildt rensende. Elements-serien er delt ind i 3 underserier med specifikke formål. SILVER tilfører fleksibilitet og fylde til håret, GOLD sikrer pålideligt hold og beskyttelse, og TITANIUM skaber kraftigt hold samt luksuriøs pleje.

IdHAIR Elements’ bestsellere

Blandt IdHAIR Elements’ bedst sælgende produkter finder man Id HAIR Elements Constructor Wax, Elements Gold Paste samt Elements By The Sea Saltwater Spray. Elements Constructor Wax er en cremevoks med ekstremt hold. Hårvoksen sikrer en frisure, der holder hele dagen igennem, og så er den fri for parabener og allergene parfumer. Elements Gold Paste er en cremet pastevoks, der giver et stærkt dog fleksibelt hold til håret. Hårvoksen tilfører desuden masser af struktur og fylde, så håret efterlades med god volumen. Sidst men ikke mindst er Elements By The Sea Saltwater Spray en teksturgivende saltvandsspray, der giver håret et pjusket strandlook med naturlig fylde og hold.

Ønsker du en original frisure med en perfekt finish, har IdHAIR uden tvivl et produkt, der matcher dit behov!

Besøg producentens hjemmeside: IdHAIR Elements