HUSK MORS DAG GAVEN: Spar min. 20% på dufte - SHOP HER

IDUN Minerals

IDUN Minerals er et svensk brand, der giver dig fantastisk makeup. Produkterne er lavet på de reneste og fineste ingredienser, der både plejer og beskytter din hud. Miljøet bliver sat i første række og du hjælper derfor med at gøre verden et smukkere. I sortimentet finder du også hårpleje og hudpleje, der på samme måde som makeuppen, passer på din hud og dit hår.
Historien bag IDUN Minerals | IDUN Minerals produkterne | IDUN Minerals bestsellere

1 til 36 af 173

Side

af 5

Side

af 5

Simply pure and clean

IDUN Minerals sætter fokus på bæredygtighed, så alle deres skønne produkter er gode for både miljøet, men også for dit velvære. IDUN Minerals er et skandinavisk brand med speciale i mineral makeup . Derudover finder du hudpleje og hårpleje i deres sortiment, som har de samme grundværdier.

Historien bag IDUN Minerals

IDUN Minerals er et svensk brand, der blev grundlagt i 2011. De lavede et samarbejde med den berømte tv-person og forfatter Agneta Sjödin for at komme ud til flere mennesker. Det hele kom helt naturligt, da interessen for miljø, natur og bæredygtighed i forvejen fylder rigtig meget i Agneta Sjödins hverdag.

IDUN Minerals produkterne

Al makuppen fra IDUN Minerals er baseret på mineraler og med de reneste og fineste ingredienser, så din hud har det bedst mulig, når du bruger din makeup . Huden beskyttes og plejes, så produkterne fra IDUN Minerals er helt uundværlige. Derudover kan du også finde hudpleje og hårpleje der også er tilsat rene og naturlige ingredienser. For at gennemfører deres miljøbevidste koncept, skal al emballagen gøres bæredygtig, så vi kan leve i en smuk verden.

IDUN Minerals' bestsellere

Ønsker du en 100% vegansk mascara der giver et fabelagtigt look med en masse volumen, er
IDUN Minerals Eir Black Mascara det perfekte match. Med den specieltdesignet og unikke børste, kan du opnå et uimodståeligt look.
IDUN Minerals Eir Black Mascara er en af deres bestsellers, da du altid er sikret et fejlfrit og
glamourøst finish.

Drømmer du om rene og naturlige produkter, der både plejer og beskytter din hud hele dagen, så er IDUN Minerals det perfekte valg!

Besøg producentens hjemmeside: IDUN Minerals